Συντήρηση Καθαρισμός Πισινών & Κατοικιών Ρέθυμνο

Rethymno pool clean

Αναλαμβάνουμε τη Συντήρηση και τον Καθαρισμό της πισίνας σας,
τον Καθαρισμό της Κατοικίας  & της Βίλλας σας καθώς και τη συντήρηση του κήπου σας.
Ολες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι στα όρια του Νομού Ρεθύμνου



 


Συμβουλές για τη σωστή συντήρηση της πισίνας σας:

  • Απομακρύνετε ό,τι επιπλέει (π.χ. φύλλα, κλαδιά) στην πισίνα με την ειδική απόχη. Eίναι σημαντικό να γίνεται περιστασιακά ένας καθαρισμός προκειμένω να απομακρυνθούν βρωμιές σε τοιχία και δάπεδο. Όταν σκουπίζετε την πισίνα, ξεκινήστε από την επιφάνεια του νερού και συνεχίστε προς το δάπεδο.
  • Σκουπίστε οποιαδήποτε βρωμιά ή φερτά υλικά. Η ειδική σκούπα λειτουργεί ως μέρος του συστήματος φίλτρανσης και συνδέεται με το skimmer. Το νερό της πισίνας μαζί με φύλλα και βρωμιές, αναρροφάται από τη σκούπα και περνά μέσα από το σύστημα φίλτρανσης. Τα φύλλα και άλλα ευμεγέθη σωματίδια συγκρατώνται στο καλάθι συγκράτησης, ενώ τα υπόλοιπα απομακρύνονται από το φίλτρο άμμου.
  • Καθαρίστε τον υπερχειλιστή και το χώρο των αντλιών.
  • Ελέγξτε την πίεση του φίλτρου, ώστε να προσδιορίσετε αν απαιτείται ανάστροφη πλύση ή καθαρισμός του δοχείου.
  • Ελέγξτε τα επίπεδα του χλωρίου, το pH και την αλκαλικότητα. Εάν απαιτείται προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα χλωρίου.
  • Κάθε 12 μήνες, αναθέστε σε εξειδικευμένη εταιρία πισίνων να κάνει μία ανάλυση του νερού.
  • Όταν απαιτείται και μετά από έντονη χρήση ή έντονη βροχόπτωση, απολυμαίνετε το νερό της πισίνας, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη δόση χλωρίου (“super chlorinate” or “shock”).
     






Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6972854469 Κο Μπαξεβάνη Γεώργιο
email arkadh1964@hotmail.com
 












 
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη