Κατικάς Γιώργος Βιογραφικό

Βιογραφικό Γεωργίου Γ.Κατικά
 

  

   Ο Γιώργος Κατικάς γεννήθηκε το έτος 1977  στο Ρέθυμνο Κρήτης
 
   Εκπαιδεύτηκε στο χρηματοοικονομικό κλάδο και σήμερα διατηρεί γραφείο οικονομικών και φοροτεχνικών υποθέσεων . Παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών και των τραπεζικών προϊόντων μέσω πρακτορείου συνεργατών που διευθύνει.
 
Στο 15Ο έτος της ηλικίας του γίνεται πρόεδρος του Μαθητικού Ανεξάρτητου Κινήματος (ΜΑΚΙ) Ρεθύμνου ενώ σε ηλικία 22 ετών αναλαμβάνει πρόεδρος της  ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου για 12 συνεχή χρόνια.
 
Σε ηλικία 29 ετών εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στον Μητροπολιτικό Δήμο Ρεθύμνης με την Δημοτική Κίνηση Πολιτών. 
Εχει διατελέσει μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Ρεθύμνης ,μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΡ και μέλος της επιτροπής φορολογικών υποθέσεων του Δήμου Ρεθύμνης.
 
Εχει διατελέσει πρόεδρος σχολικών επιτροπών Γυμνασίων και λυκείων του Ρεθύμνου 
 
Σε ηλικία 32 ετών έδωσε υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ και εκλέκτηκε Α Επιλαχών Βουλευτής Ρεθύμνου.

Είναι επίτροπος και μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού ναού Αγίων 4ων Μαρτύρων Ρεθύμνου και του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Ξένου του οποίου είναι και κτήτορας.

Το έτος 2016 ο Σεβ Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κκ.Ευγένιος τον χειρωθέτησε εις Αναγνώστη στο Μοναστήρι Ατάλης Μπαλί στο Ρέθυμνο.   
 
Είναι σπουδαστής στην Ελληνική Βυζαντινή Σχολή και μέλλος της Βυζαντινής χορωδίας Ρεθύμνου
 
Ασχολείται ενεργά με τα μουσικά , πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα του Ρεθύμνου .
Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Κότουγλου
 
Η επίσημη ιστοσελίδα του στο internet είναι www.gkatikas.gr και το email του info@gkatikas.gr