Οδηγός Αγοράς,Διαφήμιση στο Rnews.gr


ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣY ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ


Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί κάποιος να προβληθεί μέσα από τη σελίδα του Rnews.gr.

 1.Δωρεάν Καταχώρηση. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και άμεσος. Απλά κάνε κλικ εδώ ,μπες στην σελίδα της δωρεάν καταχώρησης, συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία της επιχείρησης σου και σε 3 εργάσιμες μέρες θα είσαι και εσύ στον οδηγό αγοράς.

 2.Γράψε ένα άρθρο σου και εμείς θα το δημοσιεύσουμε εντελώς Δωρεάν.Αυτός ο τρόπος δωρεάν προβολής είναι πολύ καλός γιατί για ένα διάστημα θα εμφανίζεται το άρθρο σας στην πρώτη σελίδα του Rnews.gr.Οπότε για του τακτικούς της πένας θα είναι στην 1η  σελίδα εντελώς δωρεάν.

3.Διαφήμηση σε όλη τη σελίδα του  Rnews.gr . Με αυτή τη μορφή διαφήμισης ο αναγνώστης όπου και να βρίσκεται θα βλέπει τα στοιχεία της επιχείρησης σας.Το κόστος για αυτήν την υπηρεσία είναι 300 ευρώ το μήνα και αν θέλετε και ποιο extra προβολή το κόστος μεταβάλλεται.
 
4.Διαφήμιση μόνο στην Αρχική σελίδα του Rnews.Το κόστος ξεκινάει από 200 ευρώ το χρόνο και φτάνει μέχρι τα 1800 ευρώ. Η τιμή καθορίζεται ανάλογα σε ποιο σημείο θα μπει η διαφήμιση σας.Υπάρχει δυνατότητα extra διαφήμισης ανάλογα με τη συμφωνία.

5.Φτιάξε και εσύ τη σελίδα σου στο διαδύκτιο μέσα από το Rnews.gr.Το κόστος κατασκευής στη σελίδα μας είναι πολύ χαμηλό. Ξεκινάει  από 200 ευρώ. Αν σας ενδιαφέρει  δείτε ένα δείγμα με το πώς θα προβάλλεστε  και κατόπιν επικοινωνήστε μαζί μας.  

 

Για οποιανδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.