Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Ετήσια παράταση σε κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους για καταβολή δόσης        
 24/12/08

 Παρατείνεται για ένα έτος, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Λέγκα, η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του άτοκου δανείου που έλαβαν το 2008 αιγοπροβατοτρόφοι, βοοτρόφοι, χοιροτρόφοι και πτηνοτρόφοι, με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όσοι έλαβαν το εν λόγω δάνειο θα καταβάλουν την πρώτη δόση την 31.12.2009 κι όχι την 31.12.2008 όπως ίσχυε με την απόφαση που τροποποιήθηκε. Το δάνειο θα εξοφληθεί σε ισόποσες ετήσιες χρεολυτικές δόσεις με τελευταία δόση την 31.12.2012. 
Η απόφαση εντάσσεται στο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης για την ουσιαστική στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα την περίοδο της διεθνούς οικονομικής κρίσης.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι χορηγήθηκαν συνολικά 32.695 άτοκα δάνεια ύψους 273 εκατ. ευρώ σε αιγοπροβατοτρόφους, βοοτρόφους, και χοιροτρόφους.
Πηγή: Express.gr

« επιστροφή στη κατηγορία Επαγγελματικά Νέα,Επιχειρήσεις
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη