G.K. GROUP

                    
                                                         
   Το G.K group είναι από τα μεγαλύτερα στην Κρήτη Πρακτορεία Ασφαλειών, Τραπεζικών προιόντων  Επενδυτικών Υπηρεσιών.Τη μεγάλη διαφορά από τα άλλα πρακτορεία την έχει κερδίσει με τη (internetiki) μηχανογράφηση που διαθέτει στους συνεργάτες της καθώς και με τα άριστα προιόντα που διαθέτει από τους μεγαλύτερους ομίλους της Ελλάδας.Οι υπηρεσίες που διαθέτει το group είναι:

Τραπεζικά Προιόντα. Το G.K Group προσφέρει στους συνεργάτες του ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης, Διεκπεραίωσης και Online Υποστήριξης για την Υπηρεσία Ανάπτυξης Τραπεζικών Προϊόντων.
Εκπαίδευση Για τους επίσημους συνεργάτες μας εκπονούνται ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης από το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Group σε τακτές ημερομηνίες. Επίσης, διοργανώνονται στο χώρο μας σεμινάρια με τη συμμετοχή και την υποστήριξη των συνεργαζόμενων τραπεζικών ιδρυμάτων. Τα γνωστικά πεδία που καλύπτονται αφορούν την τραπεζική αγορά εν γένει, τις βασικές έννοιες των δανείων, τα προϊόντα και τις διαδικασίες των τραπεζών καθώς και γενικές αρχές φορολογικών θεμάτων.
Ενημέρωση Με σκοπό την πληρότητα των γνώσεων των συνεργατών μας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους στην αγορά, παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση σχετικά με οτιδήποτε αφορά στην αγορά των δανείων. Η ενημέρωση μπορεί να περιλαμβάνει προσφορές τραπεζών, νέα προϊόντα, μεταβολές επιτοκίων κλπ.
Διεκπεραίωση Το G.K Group αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης ενός δανείου από τη στιγμή που θα παραληφθεί η αίτηση έως την εκταμίευση των χρημάτων στον πελάτη. Τα στελέχη της εταιρείας αναλαμβάνουν την επικοινωνία με τα αρμόδια τμήματα των τραπεζών και καθημερινά ενημερώνουν τους συνεργάτες για την πορεία του αιτήματος του πελάτη.
Online Support Η σημαντικότερη υπηρεσία των δανείων μέσο του G.K Group είναι η άμεση και συνεχής παροχή όλων των παραπάνω υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η πλατφόρμα υποστήριξης στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι πιστοποιημένοι συνεργάτες μας. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, τα νέα της αγοράς και σχετικές συμβουλές (sales tips), την άποψη των αναλυτών μας καθώς και την καλύτερη εφαρμογή τιμολόγησης και παρακολούθησης στεγαστικών δανείων.

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα:
α) Να συγκρίνετε διαφορετικά προγράμματα όλων των τραπεζών και να εκτυπώσετε πρόταση για τον πελάτη
β) Να παρακολουθήσετε την πορεία των αιτημάτων
γ) Να ενημερωθείτε για τις εκκρεμότητες των αιτήσεων και
δ) Να βλέπετε στατιστικά στοιχεία παραγωγής και προμηθειών.

Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει:
α) Τα επίσημα δελτία των τραπεζών
β) Συγκριτικούς πίνακες προϊόντων
γ) Παρουσιάσεις εκπαίδευσης συνεργατών και
δ) Κείμενα ολοκληρωμένης εκπαίδευσης ανά θεματική ενότητα.


Ασφαλιστικά προιόντα. Μέσα από ένα άρτια οργανωμένο και απλό στη χρήση του Πρόγραμμα στο internet μπορούμε να παρέχουμε ασφάλειες μέχρι και στο σπίτι του πελάτη.Μέσα από το internet μπορεί ο πελάτης να ζητήσει προσφορά ασφαλίστρων καθώς και να επιλέξει με ποιο σύμβουλο θέλει να συνεργαστεί.Ολοι οι συνεργάτες μπορούν να εκδόσουν στην έδρα τους σε μηδενικό χρόνο ασφαλιστήρια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε ή θέλετε να συνεργαστείτε στο G.k. Group μη διστάσεται να επικοινωνήσετε μαζί μας email
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη