Ταβέρνες Ψαροταβέρνες Ρέθυμνο

ειδήσεις από 1 έως 1
Βρέθηκαν συνολικά : 1 ειδήσεις
Σελίδα: 1 από τις 1 συνολικά

Επιστροφή στην αρχική σελίδα »
ΑΡΧΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΤΑΒΕΡΝΕΣ
ΤΟΠΙΑ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΧΩΡΙΑ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟ
ΘΕΣΕΙΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ταβέρνες και Ψαροταβέρνες στο Ρέθυμνο Κρήτης


   To μυστικό της κρητικής διατροφής βρίσκεται αφ? ενός μεν στην πλούσια ποικιλία των προϊόντων που παράγει η Κρητική γη και αφ? ετέρου στο ελαιόλαδο το οποίο χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα πιάτα στο Ρέθυμνο.
Τα τυροκομικά, το μέλι, τα αρωματικά φυτά, τα χορταρικά και τόσα άλλα προϊόντα του Ψηλορείτη, αποτελούν τη βάση για το θαύμα της τοπικής παραδοσιακής Μεσογειακής Ρεθυμνιώτικης  κουζίνας.
To αντικριστό οφτό κρέας και τα υπέροχα Ανωγειανά τυροκομικά είναι η κορυφή των γευστικών απολαύσεων.
   Το Ρέθυμνο γενικότερα είναι πολύ πλούσιο σε ταβέρνες,ψαροταβέρνες με καλό σπιτικό, παραδοσιακό και όχι μόνο φαγητό.Την μαγεία της μεσογειακής κουζίνας με ντόπιο ελαιόλαδο μπορεί ο κάθε επισκέπτης του Ρεθύμνου να τη γευθεί στις πιο πολλές ταβέρνες και στα εστιατόρια του Ρεθύμνου.
Τώρα για όσους προτιμούν το φρέσκο ψάρι και την περίφημη Αστακομακαρονάδα θα πρέπει να επισκευθούν το Ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου το οποίο και είναι πλούσιο σε ταβέρνες καθώς και τα παραλιακά του Δήμου Λάμπης.Σε ορισμένες ψαροταβέρνες θα δείτε τα ψάρια να σπαρταράνε μπροστά σας.
   Μια καλή πρόταση που σας κάνουμε είναι να δοκιμάσετε και την Ανωγειανή κουζίνα που είναι τυπικό δείγμα της κρητικής παραδοσιακής που θεωρείται σήμερα μια από τις πλέον υγιεινές του κόσμου.
   Παρακάτω επιλέξαμε ορισμένες ταβέρνες που αξίζει να δοκιμάσει ο κάθε επισκέπτης τις γεύσεις της.




 
Πρώτη  |  Προηγούμενη  |   1 | Επόμενη  |  Τελευταία (1)


» Περακάκης Νίκος Ερωτόκριτος

Ψαροταβέρνα στο Ενετικό Λιμάνι στο ρέθυμνο



Πρώτη  |  Προηγούμενη  |   1 | Επόμενη  |  Τελευταία (1)

Επιστροφή στην αρχική σελίδα »
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη