Γυναικολογία και Γονιμότητα

ειδήσεις από 1 έως 4
Βρέθηκαν συνολικά : 4 ειδήσεις
Σελίδα: 1 από τις 1 συνολικά

Επιστροφή στην αρχική σελίδα »

Γυναικολογία και Γονιμότητα

ΓΝΩΡΙΖΩ - ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ


 

Σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση μιας νόσου μπορεί να φέρει τα καλά αποτελέσματα. Όμως η έγκαιρη διάγνωση προϋποθέτει και την ταχύτερη προσέλευση του ασθενούς στο γιατρό, πράγμα που εξαρτάται από τη σωστή αξιολόγηση των συμπτωμάτων εκ μέρους του ασθενούς. Αυτό το τελευταίο, που είναι και το βασικότερο, προϋποθέτει σωστή παιδεία, αλλά και ενημέρωση.

Στο σημείο αυτό ακριβώς είναι και η μεγάλη συμβολή μας.Εχουμε συγκεντρώσει το ποιο συμαντικά και αξιόλογα άρθρα από τους ποιο γνωστούς επιστήμονες και σας τα παραθέτουμε:

 

Πρώτη  |  Προηγούμενη  |   1 | Επόμενη  |  Τελευταία (1)


» Απαγορεύεται η δίαιτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Οι εγκυμονούσες μητέρες πρέπει να τρώνε υγιεινά και να γυμνάζονται, αλλά όχι να κάνουν δίαιτα για να μην πάρουν περιττά κιλά, σύμφωνα με την Αυστραλή ψυχολόγο Τζόντι Μπενβενίστι, που ....

» Εξωμήτριος κύηση
Στην εξωμήτριο κύηση το γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται έξω από την μήτρα. Η εμφύτευση μπορεί να γίνει στην σάλπιγγα (η πιό συχνή θέση), στις ωοθήκες,  στον τράχηλο της μήτρας,  ακόμη και μέσα στην περιτοναϊκή κοιλότητα.


» Μέθοδοι αντισύλληψης
 αντισύλληψη δεν αρκεί να γίνεται, αλλά πρέπει να γίνεται και σωστά. Για την απόλαυση στον έρωτα. Για την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Παχαίνει το

» Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αντισυλληπτικά χάπια
Το συνδυασμένο αντισυλληπτικό χάπι είναι γνωστό και σαν ´το χάπι´. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αλλά όλα περιέχουν δύο ορμόνες: οιστρογόνο και προγεστερόνη.

Πρώτη  |  Προηγούμενη  |   1 | Επόμενη  |  Τελευταία (1)

Επιστροφή στην αρχική σελίδα »
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη