Πολιτικά Πρόσωπα Ρεθύμνου

ειδήσεις από 1 έως 10
Βρέθηκαν συνολικά : 10 ειδήσεις
Σελίδα: 1 από τις 1 συνολικά

Επιστροφή στην αρχική σελίδα »

ΑΡΧΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΤΑΒΕΡΝΕΣ
ΤΟΠΙΑ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΧΩΡΙΑ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟ
ΘΕΣΕΙΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Τα Πολιτικά πρόσωπα του Ρεθύμνου (βιογραφικά)

 

Πρώτη  |  Προηγούμενη  |   1 | Επόμενη  |  Τελευταία (1)


» Μαθιουδάκης Κωνσταντίνος
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και τα τέσσερα χρόνια σπούδασε


» Κεφαλογιάννης Γιάννης τ.Υπουργός Ρεθύμνου,Σύμβουλος του Πρωθυπουργού

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στα Ανώγεια. Είναι Έγγαμος με την Ελένη  Βαρδινογιάννη και Έχει τρεις κόρες την Ολγα την Χριστίνα και την Δανάη.



» Όλγα Ι.Κεφαλογιάννη,Βουλευτής Ρεθύμνου
Η Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε το έτος 1975  είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, κόρη του τέως βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Κεφαλογιάννη-Βαρδινογιάννη. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 εξελέγη βουλευτής του Νομού Ρεθύμνου


» Λαμπίρης Ηλίας Βουλευτής Ρεθύμνου

ΛΑΜΠΙΡΗΣ E. ΗΛΙΑΣΓεννήθηκε στις 25 Νοέμβριου 1941, στη Βισταγή-Σύβριτος Ρεθύμνου.
Έγγαμος με την Ευφροσύνη Σουργιαδάκη, Επ. Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Έχουν δύο παιδιά την Ειρήνη και την Μαρία. 
 



» Νίκος Νίνος Δημοτικός Σύμβουλος,Επικεφ.Μειοψ.Δήμου Ρεθύμνης
Ο Νίκος Νίνος γεννήθηκε το 1946 στην νήσο Μήλο, όπου και κατοικούσε μέχρι το 1961.Τελείωσε το λύκειο, στο 4ο γυμνάσιο Πειραιώς το 1964.Πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις του 1964 ,στην πρώτη επτάδα, και γράφτηκε στην σχολή Πολιτικών Μηχ/κών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου Αθηνών.


» Μαρινάκης Γιώργος Δήμαρχος Ρεθύμνου
Γεννήθηκε το 1957 και είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του Χαρίτωνα και της Ευαγγελίας Μαρινάκη.
Από το 1975 έως το 1980 σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου αποφοίτησε με άριστα

» Παπαδάκης Γιώργος Νομάρχης Ρεθύμνου
Γεννήθηκε στο χωριό Πρίνος Μυλοποτάμου Ρεθύμνου το 1942 και μεγάλωσε στη Βιράν Επισκοπή. Eίναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπιρλιράκη και έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κώστα.


» Μανώλης Όθωνας τ.Βουλευτής Ρεθύμνου
Ο Μανώλης Όθωνας γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1963. Γονείς του είναι ο Όθωνας Χρήστου Όθωνας και η Ασπασία Νικήστρατου Κοκονά. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ψωμά και έχουν δύο παιδιά.

» Νοενάκης Μιχάλης - τ.Βουλευτής Επικρατείας
Με την είσοδό του στο Πανεπιστήμιο ασχολείται ενεργά με το φοιτητικό κίνημα και τους αγώνες του εκείνη την περίοδο (ν. 815), συμμετέχοντας μέσα απ` αυτό σ` όλες τις προσπάθειες για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος των Α.Ε.Ι.


» Σχοινάς Κωστής Πολιτευτής ΝΔ στο Ρέθυμνο
Ο Κωστής Σχοινάς γεννήθηκε το 1975. Μεγάλωσε στο Ρέθυμνο και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου το 1993, εκλεγμένος Πρόεδρος του Μαθητικού Συμβουλίου.


Πρώτη  |  Προηγούμενη  |   1 | Επόμενη  |  Τελευταία (1)

Επιστροφή στην αρχική σελίδα »
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη