Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αρχοντικό Corina στο Ρέθυμν

ΑΡΧΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΤΑΒΕΡΝΕΣ
ΤΟΠΙΑ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΧΩΡΙΑ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟ
ΘΕΣΕΙΣ & ΑΠΟΨΕΙΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Aρχοντικό Παραδοσιακό ξενοδοχείο
 ΚΟΡΙΝΑ στο Ρέθυμνο

              

Χρώμα και παράδοση. Δύο στοιχεία δεμένα με την παλιά πόλη του Ρεθύμνου και τον ενετικό ρυθμό να την τριγυρίζουν. Αρχοντικά, καμάρες, κρήνες, ρόπτρα, πηγάδια, οντάδες και κιόσκια από ξύλο και πέτρα, μια ιστορία από τα παλιά, παιγμένη στις μέρες μας Αρχοντικά υπερήφανα που αντιστέκονται στην φθορά και καλοδιατηρημένα, στέκονται αμετάβλητα στο χρόνο.

 

ΚΟΡΙΝΑ
Σίδερο, πέτρα, και ξύλο, μέσα σ´ ένα χώρο που η παράδοση και ιστορία της πόλης, αναδεικνύουν, ένα από τα παλαιοτέρα κτίσματα.


"Το αρχοντικό ΚΟΡΙΝΑ,
Η φαντασία του παλιού σπιτιού του πατρικού της οικογένειας".


 

Μόνο έτσι θα μπορούσε να δοθεί ο χαρακτηρισμός, το συναίσθημα που σου προδίδει η λιτή, αλλά αρχοντική όψη του κτιρίου. Οι αρματοδεμένες γωνίες, τα άλλου αιώνα παράθυρα,τα αναγεννησιακού ρυθμού σαλόνια και αυλές σε κάνουν να ταξιδεύεις σ´ άλλες εποχές. Τότε που οι καντάδες πλημμύριζαν την ατμόσφαιρα και οι μονομαχίες για λόγους τιμής ξεχύνονταν σαν αερικά, σε δρόμους, και σοκάκια. Στο μικρό καντούνι Δαμβεργη και Αθαν. Διακου δίπλα στην πλατειά η παράδοση και το Όνειρο χτυπούν την δική σας πόρτα.

 

21 πολυτελείς χώροι σας επιτρέπουν να ονειρευτείτε μέσα από την πολυτέλεια το χθες και να γνωρίσετε τις παραδόσεις που μόνο οι κρητικοί ξέρουν καλά να κρατούν βαθιά ριζωμένες.

 

Δίπλα στο κάστρο και το παλιό λιμάνι οι χώροι του ΚΟΡΙΝΑ δεσπόζουν σαν στολίδι με αξίες διαχρονικά δοσμένες. Τότε που οι αξίες ξεκινούσαν πρώτα από τον χώρο και μετά από τον τόπο. Με εμμονή στο παραδοσιακό, η παρουσία στον χώρο με τις μνήμες κάνει την διαμονή στο ΚΟΡΙΝΑ ένα Όνειρο που ο καθένας θέλει να ζήσει, γιατί στο όνειρο έχουμε δικαίωμα όλοι μας.


 

 

Τιμές 2008
Τύπος δωματίου Iδιαίτερα Χαμηλή περίοδος
1/1 - 15/2
20/2 - 1/4
29/10 - 31/12
Χαμηλή περίοδος
2/4 - 13/5
16/6- 19/7
3/10 - 28/10
Μέση περίοδος
14/5 - 15/6
20/8-2/10
Υψηλή περίοδος
16/2 - 19/2
20/7 - 19/8
Μονόκλινο 104 124.80 131.20 144
Πολυτελές δίκλινο 130 156 164 180
Junior Σουίτα 169 202.80 213.20 234
Μεζονέτα 190 229 237 269
   
 

 

 



 

Υπηρεσίες δωματίων

 

Υδρομασάζ
Σεσουάρ μπάνιου
Ψυγείο / μίνι bar
Χρηματοκιβώτιο
Κλιματισμός αυτόνομης ρύθμισης
Σύστημα μουσικής
Τηλεόραση
Δορυφορική τηλεόραση
Ραδιόφωνο
PAY TV
VoD
Τηλέφωνο
Υπηρεσίες τηλεεργασίας
Υπηρεσίες πρόσβασης διαδικτύου
Υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Υπηρεσίες ξενοδοχείου

Θερμαινόμενη Πισίνα με αντίθετη κολύμβηση
POOL BAR
Εστιατόριο
Πρωινό
Room service
24 ώρες υπηρεσία υποδοχής
Υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ικανότητες
Ενοικίαση αυτοκινήτου
Εκδρομές: εντός Κρήτης και Σαντορίνη

 


 

Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη