Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Οι τηγανίτες της ΚρήτηςΟι τηγανίτες υπήρξαν η εύκολη λύση να «στραβώσει κάποιος την πείνα του». Συνήθως τις μαγείρευαν το βράδυ όταν, λόγω των αγροτικών εργασιών, οι νοικοκυρές δεν προλάβαιναν να μαγειρέψουν κάποιο άλλο φαγητό.

Για τη συνταγή αυτή χρειάζεστε:
1. Αλεύρι
2. Νερό
3. Ελαιόλαδο
4. Αλάτι
5. Ζάχαρη ή πετιμέζι ή μέλι

Βάζομε το αλεύρι σε μια λεκάνη. Στη μέση ανοίγομε μια λακκούβα. Στη λακκούβα βάζουμε το λάδι, το αλάτι.

Αφού ανακατέψουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτομε και το νερό. Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας μαλακός χυλός.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι. Όταν το λάδι κάψει, ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα.
Όταν κοκκινίσουν οι τηγανίτες και από τις δύο πλευρές τις βγάζομε. Τις πασπαλίζομε με ζάχαρη ή πετιμέζι ή μέλι. Αν θέλομε τρώγονται και σκέτες.

« επιστροφή στη κατηγορία Κρητική Κουζίνα (συνταγές)
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη