Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Μουσταλευριά

Κρητική Διατροφή

Για τη συνταγή αυτή χρειάζεστε τα εξής υλικά:

. 1 λίτρο μούστο
· 200 gr αλεύρι
· καρύδια, σουσάμι
· στάχτη (σε τουλουπάνι)
· κανέλλα

Βράζουμε το μούστο σε κατσαρόλα με ανάλογη στάχτη τυλιγμένη σε τουλπάνι. Αφήνουμε να κατασταλάξει και σουρώνουμε. Κρατάμε ένα φλιτζάνι και διαλύουμε σε αυτό το αλεύρι. Το υπόλοιπο το βράζουμε και προσθέτουμε το διαλυμένο αλεύρι. Ανακατεύουμε ώσπου να πήξει. Σερβίρουμε προσθέτοντας επάνω κανέλλα, καρύδια χοντροκομμένα και σουσάμι.

« επιστροφή στη κατηγορία Κρητική Κουζίνα (συνταγές)
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη