Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

 

Την ικανοποίησή της για την πορεία υλοποίησης των εξαγγελιών της κυβέρνησης ως προς τη χάραξη νέας αναπτυξιακής πορείας για την κοινότητα των Ζωνιανών εξέφρασε η βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς, όπως τόνισε, εξελίσσονται ομαλά όλα τα βασικά θέματα που έχουν τεθεί.
Ειδικότερα εγκρίθηκε ποσό ύψους 200.000 ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του οικισμού, ενώ ήδη υλοποιούνται έργα βελτίωσης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου, συντήρησης του υδρευτικού δικτύου, καθώς και του σχολικού κτηρίου, που στεγάζει το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο της κοινότητας. Παράλληλα, ολοκληρώνονται τα έργα κατασκευής του ανοικτού θεάτρου και ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του σπηλαίου.
Μελέτες
Επίσης, δημοπρατήθηκε το έργο βελτίωση του νεκροταφείου και εκπονούνται οι μελέτες για την ανέγερση νέου κοινοτικού καταστήματος και πολιτιστικού κέντρου. Ιδιαίτερα θετική είναι εξέλιξη ως προς την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του σπηλαίου Σφενδόνη στην Κοινότητα Ζωνιανών.
Συγκεκριμένα, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έλαβε θετική απόφαση για το θέμα αυτό, το οποίο εκκρεμούσε, αποτελούσε βασικό αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του ορεινού Μυλοποτάμου.
ΠΗΓΗ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ



« επιστροφή στη κατηγορία Σφηνάκια ειδήσεων από Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη