Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Οικολογικό Στόλισμα!

Όσοι στολίσατε φέτος το σπίτι σας με ότι πιο αθώο και οικολογικό κυκλοφορεί στην αγορά και νιώθετε περήφανοι γι´αυτό, τότε ίσως θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και πιο αγνά υλικά, που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε για το στόλισμά σας.

Οι εργαζόμενοι σε ζωολογικό κήπο του Ιλινόις έχουν μάλλον τα πρωτεία, κατασκευάζοντας στολίδια από περιττώματα των τάρανδων που φιλοξενούνται σε αυτόν.

Τα συγκεκριμένα περιττώματα ξεραίνωνται αρχικά, καθαρίζεται η επιφάνειά τους και βάφονται ή τυλίγονται σε χρυσόσκονη. Το κάθε στολίδι ?από 100% οικολογικό υλικό? φέρει ετικέτα γνησιότητας και κοστίζει 5$. Τολμηρό, αν μη τι άλλο!!

πηγή: BIO-News, τεύχος 67« επιστροφή στη κατηγορία Τα ψαγμένα του διαδυκτίου.Ολα τα καυτά,τα πικάντικα και τα χαζά...
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη