Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
 Σε έχει απατήσει ο σύντροφος σου ?


Επειδή δεν υπάρχει άπιστος
άντρας που να εξομολογηθεί το αμάρτημά του, μπορείς να μετρήσεις εύκολα το κέρατο που σου έχει φορέσει ο αγαπημένος σου. Εκτός από το να τον πιάσεις επί το έργον και αντί να ψάχνεις δεξιά και αριστερά για ύποπτες ενδείξεις, παρατήρησε μερικά πολύ απλά και καθημερινά σημάδια που θα σου αποκαλύψουν το βαθμό απιστίας του.

Λένε ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται:

Το ίδιο ισχύει και για τον έξυπνο που διαπράττει την απιστία. Ιδού μερικά από τα πιο ύποπτα συμπτώματα:

1. Μιλάει στο τηλέφωνο χαμηλόφωνα. Μόλις τον  πλησιάζεις, το κλείνει βιαστικά. Πριν προλάβεις να ρωτήσεις με ποιον μιλούσε, εκείνος σου λέει ότι ήταν ο κολλητός του.

 

 

2. Ντύνεται, στολίζεται και αρωματίζεται πρωί πρωί για να πάει στο γραφείο. Δεν είπαμε να είναι και μέσα στην μπίχλα, αλλά και η υπερβολική προσοχή στην εξωτερική του εμφάνιση (που συμβαίνει εντελώς ξαφνικά) θα πρέπει να σε ανησυχήσει.

3. Ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του και κυρίως τα εσώρουχά του.

4. Διπλασιάζει τις φορές που πηγαίνει στο γυμναστήριο.

5. Αποκτά και δεύτερο κινητό τηλέφωνο χωρίς να θεωρήσει σημαντικό το να στο πει.

6. Σβήνει όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό του.

7. Γίνεται ξαφνικά πολύ πρόθυμος να βοηθήσει στο νοικοκυριό.

8. Αποδέχεται με μεγάλη προθυμία να διεκπεραιώσει όλες τις εξωτερικές δουλειές του σπιτιού (ψώνια, λογαριασμούς) και πάντα αργεί να επιστρέψει με τη δικαιολογία ότι βρήκε ουρά στο ταμείο.

9. Στο κρεβάτι είναι μόνιμα κουρασμένος ή εφαρμόζει νέες ερωτικές τεχνικές.

10. Στήνει καβγάδες με το τίποτα και φεύγει χτυπώντας την πόρτα και λέγοντας ότι χρειάζεται καθαρό αέρα για να ηρεμήσει.

11. Τα γούστα του στο φαγητό, στη μουσική και στη διασκέδαση αλλάζουν ξαφνικά.

12. Ο κοινός τραπεζικός σας λογαριασμός μειώνεται με πιο γρήγορο από το συνηθισμένο ρυθμό.

13. Τα Σαββατοκύριακα είναι μέσα στα νεύρα και τα βάζει με όλους και όλα.

14. Έχεις βρει εσώρουχα που δεν σου ανήκουν στο κρεβάτι ή το σπίτι του.

15. Κλείνεται στο μπάνιο περισσότερο απ´ ότι συνήθιζε και πάντα με το κινητό του.

 

Εννοείται βέβαια ότι όλα τα παραπάνω μπορούν να συμβούν και χωρίς να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη μέση. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση που ο ύποπτος είναι αθώος αυτά δεν συμβαίνουν ούτε όλα μαζί, ούτε με την ίδια συχνότητα.« επιστροφή στη κατηγορία Γυναίκα. Τα πάντα για το γυναικείο φύλλο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη