Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Κάθε μέρα αυτοκτονούν 90 Ιάπωνες          
 
 Ο αριθμός των ανθρώπων που δίνουν τέλος στη ζωή τους στην Ιαπωνία αυξήθηκε το 2009 ξεπερνώντας τους 30.000 για 12η συνεχή χρονιά, με βάση έκθεση της Εθνικής Αστυνομικής Υπηρεσίας της χώρας.
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, ο αριθμός των αυτοκτονιών σε σχέση με το 2008 αυξήθηκε κατά 504 σε 32,753, ο πέμπτος μεγαλύτερος αριθμός που έχει καταγραφεί ως σήμερα.

Οι 23.406 (το 71,46%) από τους αυτόχειρες είναι άνδρες. Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι κατά μέσον όρο 90 άνθρωποι δίνουν τέλος στη ζωή τους καθημερινά στην Ιαπωνία και ότι κύρια αιτία για την αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών μετά το 1998, οπότε ξεπέρασαν τις 30.000 για πρώτη φορά, είναι η παρατεταμένη οικονομική ύφεση.
Το 2008, τα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης που συνδέεται με την εργασία, ήταν η πρώτη αιτία αυτοκτονίας.

Η αιτία αυτή ευθύνεται για το 47% των αυτοκτονιών που σημειώθηκαν εφέτος, ενώ οι οικονομικοί λόγοι "ευθύνονται" για το 23% και τα οικογενειακά προβλήματα για το 12,1% των αυτοκτονιών.
Πηγή: ΑΠΕ  26/01/10-13:33« επιστροφή στη κατηγορία Τα ψαγμένα του διαδυκτίου.Ολα τα καυτά,τα πικάντικα και τα χαζά...
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη