Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Αντιδήμαρχος στη Ροδόπη δάγκωσε... μάγουλο δημότη!        
 
 

Ένας καυγάς σε καφετέρια είχε ως αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος της περιοχής να δαγκώσει στο... μάγουλο δημότη, αναγκάζοντάς τον μάλιστα να μεταβεί στο νοσοκομείο. Για άγνωστο λόγο, μεταμεσονύκτιες ώρες οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, στο Φανάρι Ροδόπης.

Ο τραυματίας χρειάστηκε να οδηγηθεί επειγόντως στο χειρουργείο του νοσοκομείου Κομοτηνής και να γίνουν 20 ράμματα, καθώς από το μάγουλο αποκόπηκε μεγάλο κομμάτι κρέας. Ωστόσο, με εκδορές προσώπου και εκχυμώσεις έφτασε στο νοσοκομείο και ο αντιδήμαρχος.

Kαι από τους δύο υποβλήθηκαν μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλίστης για εξύβριση και σωματικές βλάβες. Ωστόσο, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν έγιναν συλλήψεις...

Πηγή: Express.gr  

« επιστροφή στη κατηγορία Τα ψαγμένα του διαδυκτίου.Ολα τα καυτά,τα πικάντικα και τα χαζά...
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη