Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος στον τομέα του αυτοκινήτου          
 
ΣHMANTIKH υποχώρηση σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στον τομέα του αυτοκινήτου στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, όπως προκύπτει από στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
 
Ο δείκτης κύκλου εργασιών στον τομέα των αυτοκινήτων του δ΄ τριμήνου 2009, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριμήνου 2008, παρουσίασε μείωση κατά 7,3%, έναντι μείωσης 23,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2008 προς το 2007.
Ο δείκτης κύκλου εργασιών στον τομέα των αυτοκινήτων του δ΄ τριμήνου 2009, σε σύγκριση με τον δείκτη του γ΄ τριμήνου 2009, παρουσίασε μείωση κατά 15,6%, έναντι μείωσης 18,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2008.
Ο δείκτης κύκλου εργασιών στο εμπόριο αυτοκινήτων του δ΄ τριμήνου 2009, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριμήνου 2008, παρουσίασε μείωση κατά 12,2%, έναντι μείωσης 29,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2008 προς το 2007.
Ο δείκτης κύκλου εργασιών στο εμπόριο αυτοκινήτων του δ΄ τριμήνου 2009, σε σύγκριση με τον δείκτη του γ΄ τριμήνου 2009, παρουσίασε μείωση κατά 18,3%, έναντι μείωσης 19,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2008.
Πηγή: Express.gr  11/03/10« επιστροφή στη κατηγορία Επαγγελματικά Νέα,Επιχειρήσεις
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη