Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
160.000 νέοι άνεργοι σε 12 μήνες          
 
 Εκρηκτικές διαστάσεις αποκτούν τα προβλήματα στην αγορά εργασίας, καθώς μέσα σε ένα χρόνο προστέθηκαν 160.000 περισσότερες εγγραφές ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Χθες η διοίκηση του Οργανισμού έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το πρώτο δίμηνο του 2010 από τα οποία προκύπτει ότι το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων ανέρχεται, ήδη, σε 766.159 άτομα. Εξ αυτών οι 145.830 δεν αναζητούν εργασία μέσω ΟΑΕΔ (ενδεχομένως μεσαία στελέχη ή εργαζόμενοι και νέοι που ενεγράφησαν για τη μοριοδότηση σε δημόσιους διαγωνισμούς ή για την ένταξή τους στη χορήγηση του ειδικού εφάπαξ βοηθήματος). Επίσης από το σύνολο των εγγεγραμμένων λαμβάνουν επίδομα μόνο 196.000 άτομα, ενώ οι μακροχρόνια άνεργοι είναι 174.266.

Τα τελευταία επίσημα στοιχεία είχαν δημοσιοποιηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος βάσει των μεγεθών που είχε αποστείλει η πρώην διοίκηση του Οργανισμού. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αναφορά, το πρώτο τρίμηνο του έτους είχαν εγγραφεί 462.000 άτομα.

Πηγή: Express.gr  24/03/10-14:36« επιστροφή στη κατηγορία Προκηρύξεις Ρέθυμνο Κρήτη
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη