Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Αδιαφορεί για την ασφάλεια των μαθητών ο Δήμαρχος Ρεθύμνης
 


του Γιώργου Κατικά
Δημοτικού Συμβούλου
Δήμου Ρεθύμνης
 
Τα μαθήματα στα σχολεία της πόλης μας έχουν ήδη ξεκινήσει. Καθημερινά κινούνται στους δρόμους της πόλης χιλιάδες μαθητές για να πάνε στα σχολεία τους.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμαρχος Ρεθύμνης αδιαφορεί για την ασφάλεια των μαθητών έξω από τα σχολεία και δεν έχει μεριμνήσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή των μαθητών από τα διερχόμενα οχήματα .
Πέρσι είχαμε το ίδιο πρόβλημα και κατόπιν δικών μας ενεργειών και πιέσεων διαγραμμίστηκαν οι δρόμοι έξω από τα σχολεία Ο δήμαρχος είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει ότι η  ευθύνη του Δήμου είναι μεγάλη σε περίπτωση ατυχήματος οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τα σχολεία δεν είναι ακόμα έτοιμα.

14/09/2010


« επιστροφή στη κατηγορία Θέσεις και απόψεις για το Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη