Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Ακαρπη η προσπάθεια του κ.Νίνου για κοινό ψηφοδέλτιο
Άκαρπη απέβη η συνάντηση της 28/09/2010 ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. κ.κ. Νίκου Νίνου και Κώστα Μαθιουδάκη, που σκοπό είχε την κοινή κάθοδο τους στο ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ρεθύμνης.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 10,30 περίπου το πρωί, παρουσία  της Βουλευτού Ρεθύμνης κ. Κεφαλογιάννη στο πολιτικό γραφείο της, ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Νίνου.
Η συνάντηση των δύο υποψηφίων δεν έδωσε κανένα θετικό αποτέλεσμα τουλάχιστων μέχρι στιγμής αφού συνεχίζουν και  παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους και συμμετέχουν στην εκλογική μάχη της 7ης Νοεμβρίου με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο ο καθένας.

Μετά από τη συνάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες  δε φαίνεται ότι χάθηκε και η τελευταία ελπίδα για κοινή πορεία των δύο στελεχών που προέρχονται από τη Ν.Δ. με τον Νίκο Νίνο όμως, να έχει την επίσημη στήριξη της παράταξης.
 « επιστροφή στη κατηγορία Θέσεις και απόψεις για το Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη