Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Άλογο - Διακοπές - Σταυλισμός - Ξενοδοχείο - Ιππασία εκπαίδευση - Ρέθυμνο Κρήτη

Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από την πόλη του Ρεθύμνου και πάνω ακριβώς από το δασάκι του Ρεθύμνου στην περιοχή «Μεγάλο Μετόχι» βρίσκεται η φάρμα farm villa Paradise με τις ενοικιαζόενες κατοικίες 

 

Πρόκειται για μια έκταση 8 περίπου στρεμμάτων την οποία πολλοί θα την περιέγραφαν ως έναν επίγειο παράδεισο σε μικρογραφία. Ζώα, πουλιά , ψάρια συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα περιβάλλον καταπράσινο, στολισμένο με κάθε λογής λουλούδια, δέντρα και ευωδιαστούς θάμνους. 

Σ εαυτή την έκταση διαμορφώθηκε το farm villa Paradise που είναι έτοιμο να φιλοξενήσει εσάς , το κατοικίδιο σας η ακόμα και το άλογο σας για να κάνει παρέα με το άλογο της φάρμας.

Υπάρχει  ειδικός χώρος για την εκπαίδευση αλόγων (στρογγυλό ιπποδρόμιο) διαμέτρου 15 μέτρων ξύλινης κατασκευής καθώς και ξύλινο η με μπετό σταυλος για την φιλοξενεία αλόγων και άλλων κατοικίδιων ζώων. 
 Θα ήταν μια πρόκλιση για σας αλλά και για τους ιδιοκτήτες της μικρής φάρμας να πάτε τις διακοπές σας στην όμορφη κρήτη και στο Ρέθυμνο παρέα με το κατοικίδιο ζώο σας ή και το άλογο σας .  
 

Για περισσότερες πληροφορίες η για εκδήλωση ενδιαφέροντως πιέστε εδώ« επιστροφή στη κατηγορία Αλογο & Ιππασια
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη