Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Τρεις θέσεις πωλητών σε Κνωσό και Ρέθυμνο


Στην πρόσληψη 15 Πωλητών Εκμαγείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχωρά άμεσα το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ).

Στην πρόσληψη 15 Πωλητών Εκμαγείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχωρά άμεσα το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ). Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της κεντρικής υπηρεσίας και των περιφερειακών υπηρεσιών της.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 5 Πωλητές στην Αθήνα (τηλ. 210- 3722580), ένας στην Κνωσό (τηλ. 2810/279201), 2 στο Ρέθυμνο, 2 στα Ιωάννινα, 2 στην Καβάλα (τηλ. 2510-224717), 2 στην Ρόδο (τηλ. 22413-65247) και ένας στην Ανδρο (τηλ. 210-3250148).

 « επιστροφή στη κατηγορία Προκηρύξεις Ρέθυμνο Κρήτη
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη