Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

150 διοικητικές προσλήψεις στο ΕΤΑΑ

Σε 150 προσλήψεις εποχικών διοικητικών υπαλλήλων θα προχωρήσει μέσα στον Ιούλιο το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ).

Σε 150 προσλήψεις εποχικών διοικητικών υπαλλήλων θα προχωρήσει μέσα στον Ιούλιο το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ). Οι προσλήψεις αφορούν τους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας, Δωδεκανήσου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευβοίας, Ροδόπης, Χανίων, Ιωαννίνων, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Καστοριάς, Κοζάνης και Ηρακλείου.

Την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ειδικότητες ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού (68 θέσεις), ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού (43 θέσεις) και ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού (24 θέσεις) και ακολουθούν 7 ΔΕ Χειριστές Η/Υ, 5 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ενώ από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητες ΤΕ Πληροφορικής, ΥΕ Επιμελητών και ΥΕ Καθαριότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το www.etaa.gr ή να επικοινωνούν με τα τηλ. 210 5217 413, 414.

 « επιστροφή στη κατηγορία Προκηρύξεις Ρέθυμνο Κρήτη
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη