Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Γεννήθηκε με την καρδιά στη δεξιά πλευρά

Η νεογέννητη Tiiaana Majewski εξέπληξε τους γιατρούς όταν όχι μόνο κατάφερε να γεννηθεί ζωντανή αλλά επέζησε παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που είχε. Η μικρή από το Liverpool γεννήθηκε με την καρδιά στη δεξιά πλευρά του σώματός της ενώ δεν είχαν αναπτυχθεί ο δεξιός πνεύματος και το αριστερό νεφρό.

Γεννήθηκε στις 39 εβδομάδες της κύησης ζυγίζοντας 2,7 κιλά. Έχει κλείσει ήδη 20 εβδομάδες ζωής και οι καρδιολόγοι στο νοσοκομείο Alder Hey Hospital αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή και ότι δε θα χρειαστεί επέμβαση.

«Ο ένας της πνεύμονας και το νεφρό έχουν ικανοποιητικό μέγεθος και καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού της. Οι γιατροί έχουν εντυπωσιαστεί με την πρόοδό της. Είναι ένα μικρό θαύμα» είπε η 19χρονη μητέρα της.« επιστροφή στη κατηγορία Τα ψαγμένα του διαδυκτίου.Ολα τα καυτά,τα πικάντικα και τα χαζά...
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη