Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Αγρότης σκότωσε κόμπρα δαγκώνοντάς την

Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του πλανήτη που στέλνει στο θάνατο κάθε χρόνο δεκάδες ανθρώπους, ενώ πολλοί ανατριχιάζουν ακόμη και στην ιδέα ότι θα βρεθούν δίπλα της. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως δεν ισχύουν για όποιον κατάγεται από το Νεπάλ.

Αγρότης από την περιοχή του Κατμαντού που έπεσε πάνω σε μια κόμπρα αντί να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια, έμεινε να παλέψει με το φίδι. Ακόμα και τη στιγμή που δέχτηκε το τσίμπημα της άρπαξε την κόμπρα και τη δάγκωσε και εκείνος? μέχρι θανάτου.

Το κατόρθωμά του έκανε το γύρο του κόσμου. Ο αγρότης δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC ότι τα κατάφερε χάρη στις συμβουλές που του είχε δώσει κάποτε ένας γητευτής φιδιών:

«Ένας γητευτής φιδιών μου είχε πει αν με τσιμπήσει φίδι, να το τσιμπήσω κι εγώ μέχρι θανάτου και δε θα πάθω τίποτα», είπε ο Μοχάμεντ Σαλμοντίν και συνέχισε? «Όταν συνειδητοποίησα ότι με είχε τσιμπήσει φίδι, πήγα στο σπίτι να πάρω έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι, την δάγκωσα μέχρι θανάτου».

Ο αγρότης που θα έπρεπε μετά το τσίμπημα να επιβιώσει μερικά μόνο λεπτά, συνέχισε να κάνει δουλειές και πήγε στο νοσοκομείο πολύ αργότερα έπειτα από παραίνεση της αστυνομίας.« επιστροφή στη κατηγορία Τα ψαγμένα του διαδυκτίου.Ολα τα καυτά,τα πικάντικα και τα χαζά...
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη