Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014  από τον Ιππικό Όμιλο Χερσονήσου Αρίων οι 1οι Παγκρήτιοι διασυλλογικοί αγώνες υπερπήδησης εμποδίων υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.
Στους αγώνες πήραν μέρος 30 αναβάτες από 5 Ομίλους του νησιού και συγκεκριμένα από τους Ιππικούς Ομίλους Κρήτης, Ρεθύμνου, Πλακιά, Χανίων και βέβαια από τον διοργανωτή Αρίωνα ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του διεθνή κριτή Μάνου Αγγελάκη.
Από τις τρεις κατηγορίες της διοργάνωσης, ξεχώρισαν οι νίκες της Αντωνακάκη (Ι.Α. Κρήτης) στους 80 πόντους και της Χατζηβασιλείου (Ι.Ο. Πλακιά) στο ένα μέτρο. Στο αγώνισμα των 60 πόντων έλαβαν μέρος όσοι ιππείς δεν έχουν άδεια ικανότητας αθλητή, οπότε τα αποτελέσματα ήταν συμβολικά.
Την ικανοποίησή του για την επιτυχία της διοργάνωσης εξέφρασε ο διευθυντής του Αρίωνα κ. Χαραλαμπάκης:
?Διοργανώσαμε μια γιορτή για το άθλημα προκειμένου σιγά σιγά να το γνωρίσουν οι Κρητικοί. Όλοι οι Όμιλοι του νησιού είμαστε ενωμένοι και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη της ιππασίας?.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αγώνισμα 0,80m
1) Αντωνακάκη Ι. (Ορφέας)
2) Ζουμπουλάκης Ι. (Cretanatlas)
3) Zουμπουλάκη Μ. με το άλογο του Γιώργου Κατικά (Don Βardon).
Αγώνισμα 1,00m
1) Xατζηβασιλείου Μ. (Siriousboy).
2) Zουμπουλάκης Ι. (Cretanatlas), -Αντωνακάκη Ι. (Ορφέας).
3) Σαλονικιός Π. (Vaisa).
Αγώνισμα 0,60m χωρίς καμία διάκριση για αναβάτες χωρίς δίπλωμα
1) Dyankonovaanna (Ζωη), Γαλιος Ι. (Master), Ζουμπουλάκη Μ. (Donbardon), Βαρδάκης Σ. (Siriousboy), ΜcLeodcara (Αννουλα), Stackurovalucka (Isabela), Χαλδεοπουλου Γ. (Καλικρατης).
2) Πετράκη Α. (Ανουλα), Βενέρη Ν. (Αγνή), Αγγελιδάκη Μ. (Καλικράτης), Κουτουλα Ιφ. (Αύρα), Ταβερναράκη Κ. (Αγνή), Τερζάκη Π. (Ζωή), Μαρκάκη Δ. (Merlyn), Δημητρίου Λ. (Οδυσσέας).
?Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Χερσονήσου για την υποστήριξη, και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μαστοράκη που έκανε τις απονομές των επάθλων.
Ακόμα ευχαριστούμε τους χορηγούς Cava Ζωγραφάκη, Krivek, Pet Planet, Platinum Member, τον Γιάννη Ζουμπουλάκη και το χορηγό επικοινωνίας FotoVeneris.
Αξιοσημείωτη και αξιοθαύμαστη, η συμμετοχή και το ομαδικό πνεύμα των φίλων του ιππικου ομίλου μας ΑΡΙΩΝ που με την εθελοντική τους εργασία έκαναν εφικτή την άρτια και ασφαλή διοργάνωση των αγώνων. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
Τα ειλικρινή μας ευχαριστήρια στην Ιατρική Φροντίδα Κρήτης για την παροχή ασθενοφόρου, στον ιατρό κύριο Πλουμή και στον ιππίατρο Μηλαθιανάκη Κώστα?, αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.


« επιστροφή στη κατηγορία Αλογο & Ιππασια
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη