Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
 Στην αγορά 13 εκατ. μετοχών της Eurobank προχώρησε το προηγούμενο τριήμερο η Fairfax, περίοδο κατά την οποία ο επικεφαλής της Πρεμ Γουάτσα βρισκόταν στην Αθήνα και εκθείαζε τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Ο μεγαλοεπενδυτής επιβεβαίωσε έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την εγχώρια αγορά, αλλά και για τη Eurobank, στην οποία ελέγχει ποσοστό άνω του 17%.

Μεταξύ 29 και 31 Mαΐου η Fairfax απέκτησε μέσω θυγατρικών της 13 εκατ. μετοχές, συνολικής αξίας 11,34 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, απέκτησε μέσω θυγατρικών της 2.282.000 μετοχές με μέση τιμή κτήσης 0,852 ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 1,94 εκατ. ευρώ, άλλες 3.375.000 μετοχές με μέση τιμή 0,857 ευρώ και αξία 2,9 εκατ. ευρώ και τέλος 7.343.000 μετοχές με μέση τιμή 0,884 ευρώ και αξία 6,5 εκατ. ευρώ.

Ο όμιλος Fairfax έχει επενδύσει πάνω από 900 εκατ. ευρώ στη Eurobank, ενώ έχει επενδύσει επίσης στη Eurolife, στον όμιλο Μυτιληναίου, στην Grivalia και στην Praktiker.

Ο κ. Γουάτσα, μάλιστα, εκφράζει σε όλους τους τόνους το υψηλό επίπεδο μάνατζμεντ που έχουν η Eurobank και οι εταιρείες στις οποίες έχει επενδύσει στην Ελλάδα, παραμένοντας και επεκτείνοντας τις τοποθετήσεις του στην ελληνική αγορά.« επιστροφή στη κατηγορία Χρηματιστηριακή-Επενδυτική ενημέρωση
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη