Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Το δημοφιλέστερο κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ηρακλείου. Βρίσκεται σε απόσταση 27 χλμ. ανατολικά της πόλης. Η περιοχή διακρίνεται για τις τουριστικές υποδομές της. Διαθέτει υπερσύγχρονα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενώ φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή και τις επιλογές που προσφέρει στους επισκέπτες της.
Η περιοχή κατοικείται από τα αρχαία χρόνια. Στην ίδια θέση υπήρχε η ομώνυμη αρχαία πόλη, η οποία αποτελούσε το λιμάνι της πόλης Λύττος. Τα ερείπια του μινωικού οικισμού αποκαλύπτουν την ιστορία της.
Ο Λιμένας Χερσονήσου, όπως είναι η επίσημη ονομασία της περιοχής, διαθέτει μια από τις διασημότερες παραλίες του Ηρακλείου. Είναι από τις πιο οργανωμένες πλαζ και υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για όλα τα θαλάσσια σπορ.
Τέλος, αξίζει να επισκεφθείτε το υδάτινο πάρκο το οποίο καλύπτει μια έκταση 40.000τ.μ. Εκεί, θα βρείτε πισίνες, νεροτσουλήθρες, εστιατόρια, καφετέριες και mini market.

« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη