Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Η Αμμουδάρα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του Ηρακλείου. Απέχει μόλις 6 χλμ. από την πόλη και η παραλία της είναι μια από τις πιο κοσμικές και πολυσύχναστες του νομού. Διακρίνεται για την οργάνωσή της και τις επιλογές που προσφέρει στους λάτρης των θαλάσσιων σπορ καθώς διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για την άσκηση αλλά και την εκμάθηση πολλών δραστηριοτήτων.
Τα τελευταία χρόνια κοντά στον οικισμό της Αμμουδάρας έχουν δημιουργηθεί αρκετά ξενοδοχεία και studios.


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη