Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Στους πρόποδες του Ψηλορείτη σε απόσταση 45 χλμ. από την πόλη βρίσκεται το χωριό Ζαρός. Είναι ένα από τα ωραιότερα χωριά του Ψηλορείτη καθώς διαθέτει μοναδικές φυσικές καλλονές. Χαρακτηρίζεται από την πυκνή βλάστηση και τα άφθονα τρεχούμενα νερά. Σήμα κατατεθέν της περιοχής είναι η πηγή Βότομος και η τεχνητή λίμνη από την οποία εμφιαλώνεται το γνωστό νερό Ζαρός. Μάλιστα το εργοστάσιο εμφιαλώσεως του νερού συμβάλει σημαντικά στην οικονομία της περιοχής. Στην περιοχή υπάρχει και εκτροφείο πέστροφας.
Η περιοχή γύρω από τη λίμνη είναι εξαιρετικής ομορφιάς. Από τη μια οι ορεινή όγκοι του Ψηλορείτη και από την άλλη η γαλάζια λίμνη, με τους υπέροχους κήπους συνθέτουν ένα πανέμορφο περιβάλλον, ιδανικό για περιπάτους.


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη