Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Το παραθαλάσσιο χωριό Κολυμπάρι το συναντάμε σε απόσταση 24 χλμ. δυτικά από τα Χανιά. Η τουριστική υποδομή του είναι αρκετά καλή και κάθε χρόνο αναπτύσεται και εξελίσσεται. Ο επισκέπτης της περιοχής μπορεί να επιλέξει να μείνει σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Να γευματίσει σε ταβέρνες και παραδοσιακά ουζερί απολαμβάνοντας την κρητική κουζίνα. Το Κολυμπάρι διακρίνεται για την πανέμορφη παραλία του. Καθαρά νερά και απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό. Στη βόρεια πλευρά του χωριού, βρίσκεται το μοναστήρι της Γωνιάς ή συμφωνα με την επίσημη ονομασία του, η Σταυροπηγιακή Μονή της Οδηγήτριας, το οποίο ιδρύθηκε το 1618. Διαθέτει μια αξιόλογη συλλογή μεταβυζαντινών εικόνων και άλλα θρησκευτικά κειμήλια. Από το Κολυμπάρι μπορείτε να επισκεφθείτε με καΐκι τη χερσονήσου Ροδώπου και να δείτε τα ερείπια της αρχαίας πόλης Δύκτινα καθώς και το ναό της Θεάς Αρτέμιδος που χρονολογείτε το 2ο αιώνα π.Χ.


« επιστροφή στη κατηγορία Χανιά
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη