Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης βρίσκεται το μικρό νησάκι της Γραμβούσας, το οποίο έχει λαμπρή ιστορία. Σήμερα είναι ακατοίκητο και μπορείτε να το επισκεφθείτε με τα καΐκια που πραγματοποιούν τουριστικές διαδρομές .
Τον 16ο αιώνα οι Ενετοί έκτισαν εκεί ένα ισχυρό φρούριο από το οποίο έλεγχαν τους θαλασσινούς δρόμους της Μεσογείου. Το 1692, κυριεύτηκε από τους Τούρκους κι έγινε ορμητήριο πειρατών. Στην διάρκεια του απελευθερωτικό αγώνα υπήρξε έδρα της επαναστατικής επιτροπής Κρήτης.


« επιστροφή στη κατηγορία Χανιά
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη