Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Στη βορειοδυτική πλευρά του νομού Χανίων και σε απόσταση 40 περίπου χλμ. από την πόλη, βρίσκεται η επαρχία Κίσσαμου. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι τα καταπράσινα βουνά από τα οποία περιτριγυρίζεται και τα γραφικά χωριά που είναι κτισμένα σ? αυτό το πανέμορφο περιβάλλον. Πρωτεύουσα της επαρχίας Κίσσαμου είναι το Καστέλι. Σύμφωνα με τις ιστορίκές πηγές το Καστέλι είναι κτισμένο πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης, Κίσσαμος. Γι? αυτό και η περιοχή έχει διπλή ονομασία. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο, ιδανικό για όσους αναζητούν την ησυχία. Ξεχωρίζει για την παραλία του με την υπέροχη αμμουδιά και τα πεντακάθαρα νερά. Η ακτή του Καστελιού, η Βιγγλιά, η Φαλασάρνα, η Δραπανιά και η Νεωπηγεία, είναι ιδανικά σημεία για να χαρείτε τη θάλασσα και τον ήλιο. Στην ευρύτερη περιοχή συναντάμε πολλούς αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους, με σημαντικότερο αυτόν της Φαλάσαρνας.


« επιστροφή στη κατηγορία Χανιά
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη