Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε το έτος 1975  είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, κόρη του τέως βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Κεφαλογιάννη-Βαρδινογιάννη. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 εξελέγη βουλευτής του Νομού Ρεθύμνου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σε νομικά θέματα.

 

 Σύντομο Βιογραφικό

  • Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας το 1997.
  • Το 1998 απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων από το King?s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
  • Το 2004 ίδρυσε το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Ρεθύμνου.
  • Το 2006 απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις στη σχολή Fletcher του πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης.
  • Εργάστηκε στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σε δικηγορικά γραφεία του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και των Βρυξελλών.
  • Διετέλεσε ειδική σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σε νομικά θέματα.
  • Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με 12.520 σταυρούς, μόλις 24 σταυρούς περισσότερους από τον δεύτερο υποψήφιο του ίδιου κόμματος.
  • Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη Βουλευτής στη Βουλή των Ελλήνων.

 



« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτικά Πρόσωπα Ρεθύμνου
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη