Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Γεννήθηκε το 1957 και είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του Χαρίτωνα και της Ευαγγελίας Μαρινάκη.
Από το 1975 έως το 1980 σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ΄ όπου αποφοίτησε με άριστα. Από το 1982 εργάζεται ως δικηγόρος στο Ρέθυμνο. Από το 1984 έως το 1990 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ.Από το 1993 ασχολείται ενεργά και με το Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, του οποίου διετέλεσε Ταμίας από το 1993 έως το 1996 και Γενικός Γραμματέας από το 1996 έως το 1999.
Από το 1998 έως το 2002 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος, τακτικό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Υπεύθυνος Επιτροπής Πολιτισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Νομάρχης Ρεθύμνου.
Το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ρεθύμνης με το Συνδυασμό "ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ" και συμμετείχε στα Διοικητικά Συμβούλια της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, του Γ? ΚΑΠΗ, της Συμφωνικής Ορχήστρας και στην Επιτροπή διοργάνωσης του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ του Δήμου Ρεθύμνης.

 

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Αντίληψη για το Ρέθυμνο» εξελέγη το 2007 και διατελεί μέχρι σήμερα Δήμαρχος Ρεθύμνης. Παράλληλα, είναι πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Ρεθύμνης, του Γραφείου Προγραμματικής Σύμβασης της Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου και της Δημοτικής Φιλαρμονικής-Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνης.

Το 2007 εξελέγη επίσης Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Η.Κ. (Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. (Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης), μέλος του Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και μέλος της Επιτροπής ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΚΕ).
Είναι μέλος πολιτιστικών Σωματείων και της Επιτροπής των Βραβείων Ήθους και Αυτοθυσίας, ενώ είναι και από τα ιδρυτικά στελέχη της ΠΑΕ - ΕΑΡ, όπου διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Διευθύνων Σύμβουλος.
 
Είναι παντρεμένος με την Συμβολαιογράφο Ρεθύμνου Αναστασία Γεωργίου Δρανδάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Χάρη και το Γιώργο, 16 και 12 χρονών αντίστοιχα.

« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτικά Πρόσωπα Ρεθύμνου
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη