Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Γεννήθηκε στο χωριό Πρίνος Μυλοποτάμου Ρεθύμνου το 1942 και μεγάλωσε στη Βιράν Επισκοπή. Eίναι παντρεμένος με τη Μαρία Μπιρλιράκη από τη Κυριάννα Δήμου Αρκαδίου και έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κώστα.
Aποφοίτησε από την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών το έτος 1967. Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάστηκε στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α) όπου υπηρέτησε σε πολλούς νομούς της χώρας. Τα πρώτα χρόνια της θητείας του στο Υπουργείο Γεωργίας εργάστηκε στο Ινστιτούτο Υποτροπικών Φυτών και Ελαίας στα Χανιά. Στην Δ/νση Γεωργίας του Νομού Ρεθύμνου τοποθετήθηκε το έτος 1972 όπου αρχικά υπηρέτησε στο περιφερειακό Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Περάματος, ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε στο τμήμα Γεωργικών Εφαρμογών της Δ/νσης Γεωργίας ως προιστάμενος του τμήματος, έως το 1994.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Δ/νση Γεωργίας εκλέχτηκε πρόεδρος του συλλόγου Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων του Νομού Ρεθύμνου και πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Ρεθύμνου. Το έτος 1983 εκλέχτηκε πρώτος στην Διοικούσα Επιτροπή του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κρήτης (ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε Κρήτης).
Την περίοδο 1983-1987 διετέλεσε μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου του Ν. Ρεθύμνου. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης. Στις νομαρχιακές εκλογές του 1994 και του 1998 εξελέγη πρώτος νομαρχιακός σύμβουλος. Από το 1995 ήταν πρόεδρος της Α? Νομαρχιακής Επιτροπής, αρμόδια για θέματα πρωτογενή τομέα (Γεωργία-Κτηνοτροφία-Αλιεία-Δάση) και θέματα Τεχνικών Υποδομών (Δημόσια Έργα), μέχρι την κατάργηση της. Αντιπρόεδρος του ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου Α.Ε και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας Καθαρισμού Ακτών Ρεθύμνου (Ε.Κ.Α.Ρ).
Από το 2003 συνεχίζει να υπηρετεί το νομό Ρεθύμνου από τη θέση του Νομάρχη Ρεθύμνου.


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτικά Πρόσωπα Ρεθύμνου
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη