Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
18/4/1958
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
Ρέθυμνο
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
Είναι παντρεμένος με τη Μένια Καραδήμα και έχει ένα παιδί

ΣΠΟΥΔΕΣ
Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Από το 1985 έως και σήμερα εργάζεται ως οδοντίατρος στο ιδιωτικό του Ιατρείο


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Με την είσοδό του στο Πανεπιστήμιο ασχολείται ενεργά με το φοιτητικό κίνημα και τους αγώνες του εκείνη την περίοδο (ν. 815), συμμετέχοντας μέσα απ` αυτό σ` όλες τις προσπάθειες για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος των Α.Ε.Ι.
Στο ΠΑΣΟΚ εντάχθηκε το 1977. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει μια συνεχή και ανελλιπή παρουσία στην κομματική δραστηριότητα.
Το 1979 γίνεται μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Α.Ε.Ι. και το 1980 μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του Κινήματος με ιδιαίτερη ευθύνη για την Εργαζόμενη Νεολαία.
Το 1982 γίνεται μέλος του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής και στη συνέχεια Αναπληρωτής Γραμματέας.
Το 1984, στο πρώτο Συνέδριο του Κινήματος, εκλέγεται στην Κεντρική Επιτροπή και αποτελεί ένα από τα νεότερα μέλη της. Έκτοτε εκλέγεται συνεχώς.
Το 1989 έως το 1992 διετέλεσε γραμματέας του Τομέα Ετεροδημοτών.
Το 1996 εκλέγεται γραμματέας του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής, θέση στην οποία παραμένει μέχρι το 2001.
Μετά το συνέδριο του Οκτωβρίου 2001 εκλέγεται στο Εκτελεστικό Γραφείο του Κινήματος.


ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
Βουλευτής Επικρατείας« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτικά Πρόσωπα Ρεθύμνου
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη