Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Στους νέους δημοτικούς αστυνομικούς ελπίζει ο Δήμος Ρεθύμνης
 

 

«Η πόλη θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε επίπεδο ασφάλειας και κυκλοφορίας με την ανάληψη των καθηκόντων και των οκτώ νέων δημοτικών αστυνομικών», δηλώνει ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, που εμφανίζεται αισιόδοξος ότι από το Σεπτέμβριο με την ενίσχυση της υπηρεσίας τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Επανέλαβε, δε, για το θέμα της ανάπλασης της λεωφόρου, όπου το πρόβλημα στάθμευσης είναι ιδιαίτερα έντονο, ότι υπάρχει ζήτημα νοοτροπίας των ίδιων των οδηγών και τόνισε ότι η συνδρομή της δημοτικής υπηρεσίας με τα οκτώ ακόμη άτομα - μόνο πέντε διαθέτει σήμερα η Δημοτική Αστυνομία - θα φέρει αποτελέσματα στην αστυνόμευση της παράνομης στάθμευσης.
«Οι οκτώ δημοτικοί αστυνομικοί που θα έρθουν θα κάνουν τη διαφορά μαζί με τους υπάρχοντες πέντε, όμως και εμείς οι πολίτες θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι δυνατό να αναλογεί ένας αστυνομικός ανά πολίτη», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.« επιστροφή στη κατηγορία Σφηνάκια ειδήσεων από Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη