Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Χωρίς υποθηκοφύλακα το Ρέθυμνο

 

Λήγει σήμερα η άδεια της υποθηκοφύλακος Ρεθύμνου και ήδη οι δικηγόροι, που εδώ και καιρό έχουν αναστείλει τις κινητοποιήσεις τους, βρίσκονται σε αναβρασμό προκειμένου να βεβαιωθούν ότι - όπως είχε ειπωθεί - η δημόσια λειτουργός θα ζητήσει και θα λάβει νέα άδεια μέχρι το τέλος του χρόνου.
Να θυμίσουμε ότι πριν από 20 μέρες περίπου οι δικηγόροι του Ρεθύμνου είχαν αποφασίσει να αναστείλουν την κινητοποίησή τους, καθώς για περισσότερο από ένα μήνα απείχαν από όλα τα καθήκοντά τους, ζητώντας την απομάκρυνση της υποθηκοφύλακα από τη θέση της. Τότε, μετά και από τη συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά, είχε αναδειχθεί για μία ακόμη φορά το πρόβλημα των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων με τη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Ρεθύμνου και προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, είχε προταθεί η υποθηκοφύλακας να λάβει άδεια - μετά το τέλος της 40ήμερης άδειας που ήταν σε εξέλιξη - μέχρι το τέλος του χρόνου.
Η γενική συνέλευση των δικηγόρων είχε εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, σε περίπτωση που τα συμφωνηθέντα δεν τηρηθούν, να πάρει απόφαση για νέες κινητοποιήσεις.
Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου έχει προγραμματίσει στις 10 το πρωί της Τρίτης συνεδρίαση, προκειμένου να εξετάσουν τις εξελίξεις. Μάλιστα, εάν η υποθηκοφύλακας δε λάβει νέα άδεια, τότε δεν αποκλείεται ο σύλλογος να αποφασίσει επανέναρξη των κινητοποιήσεων.« επιστροφή στη κατηγορία Σφηνάκια ειδήσεων από Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη