Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Παρέμβαση Κομισιόν για αμοιβές συμβολαιογράφων, δικηγόρων


Την κατάργηση των υποχρεωτικών αμοιβών συμβολαιογράφων και δικηγόρων για τις αγοραπωλησίες και μεταβιβάσεις ακινήτων, ζητεί από τη χώρα μας η Κομισιόν, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα". 

Με επιστολή που απέστειλαν προς την ελληινική κυβέρνηση οι δύο αρμόδιοι Επίτροποι, Νέλι Κρουζ για τον Ανταγωνισμό και Τσαρλς Μακ Κρίβι για την Εσωτερική Αγορά, την καλούν να καταργήσει τις αμοιβές οι οποίες κρίνονται «επαχθείς και περιττές».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι Βρυξέλλες πιέζουν με αυτόν τον τρόπο να ανοίξει η αγορά των νομικών υπηρεσιών για όλους τους ευρωπαίους δικηγόρους.

Η επιστολή προκάλεσε αμηχανία στους αρμόδιους υπουργούς, που καλούνται να τροποποιήσουν τη νομοθεσία και να καταργήσουν το συγκεκριμένο νόμο που ισχύει μόνο στη χώρα μας.

Πηγή:athina984


« επιστροφή στη κατηγορία Νομικά Θέματα
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη