Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Δικηγόροι και εφοριακοί ανοίγουν το χορό των κινητοποιήσεων για το φορολογικό



11/09/2008

Απεργιακές κινητοποιήσεις φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Την αρχή κάνουν οι δικηγόροι με 48ωρη απεργία από τη Δευτέρα, ενώ οι εφοριακοί απεργοούν από την Τρίτη έως και την Παρασκευή.

Οι δικηγόροι απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 10.500 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ διαμαρτύρονται για την ένταξη στον προϋπολογισμό των λογαριασμών από τους οποίους εισπράττουν τα ειδικά επιδόματα.

Μάλιστα, ο κλάδος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε απεργία διαρκείας, σε περίπτωση που δεν εξαιρεθεί ο λογαριασμός καταβολής των επιδομάτων από τον προϋπολογισμό.

Προβλήματα και στις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών στην Αττική, λόγω της 48ωρης απεργίας που πραγματοποιούν την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Μεταφορών.

Οι 365 εργαζόμενοι ζητούν την καταβολή ενός πρόσθετου ειδικού επιδόματος, το οποίο παίρνουν οι υπάλληλοι των υπόλοιπων υπουργείων.

Πηγή In.gr
 



« επιστροφή στη κατηγορία Νομικά Θέματα
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη