Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Πώς να γίνετε καλός εραστής!


Το να είστε καλός εραστής δεν είναι κάτι που συμβαίνει από την μια στιγμή στην άλλη! Απαιτεί χρόνο..και μελέτη και στο τέλος γίνεται τρόπος ζωής και έκφρασης. Θέλετε να γίνετε ο άντρας που η κοπέλα σας φαντασιώνεται μέρα-νύχτα; Τότε πρέπει να μάθετε τι ζητάει κι αυτή από εσάς. Ακούστε μας λοιπόν…

· Κάντε την να νιώσει σέξι…και γυναίκα! Πως;
Προσέχετε την δική σας εμφάνιση όταν είναι να την συνατήσετε.Την κάνετε έτσι να σας θαυμάζει και να σας ..επιθυμεί! Ακούτε με προσοχή αυτά που σας λέει – κρεμαστείτε από τα χείλη της! Πείτε της γλυκά κομπλιμέντα με υπονοούμενο…ξυπνήστε της την ερωτική διάθεση. Δείξτε της πόσο πολύ την ποθείτε με το βλέμμα σας και την σωματική επαφή .Φιλήστε την ξαφνικά! Χορέψτε μαζί της σε μια στιγμή που δεν το περιμένει. Κάντε της ένα ρομανικό δείπνο.

· Δώστε σημασία στο σκηνικό. Αρωματικά κεριά , όμορφη απαλή μουσική , μεταξωτά σεντόνια θα κάνουν την διαφορά!

· Ποτέ μην ξεχνάτε τα προκαταρτικά! Oι περισσότερες γυναίκες ανησυχούν για το σώμα τους, νιώθουν ανασφάλεια γι αυτό, και συνεπώς θα ήθελαν να ξέρουν πως εσείς τις βλέπετε. Ένας τρόπος λοιπόν για να την κάνετε να χαλαρώσει είναι να χρησιμοποιήσετε επίθετα που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση της. Μπορείτε σε δεύτερο στάδιο να συζητήσετε μαζί της τις φαντασιώσεις σας - κερδίστε το μυαλό της…για να κερδίσετε και το σώμα της! Αφιερώστε πολύ χρόνο σε φιλιά. Αυξάνουν την οικειότητα και την κάνουν να σας εμπιστευτεί.Και γιατί όχι ; Κάντε της μασάζ. Επικεντρωθείτε σε σημεία που δεν θεωρούνται ερωτογενείς ζώνες. Ξεσηκώστε όλο της το κορμί.

· Σας αρέσει ο στοματικός έρωτας ; Σίγουρα θα αρέσει και σ αυτήν. Μην το ξεχνάτε! Μην ξεχνάτε τις απαλές και αργές κινήσεις…..

· Μην βιάζεστε! Στο στάδιο των προκαταρτικών , αλλά και στην συνέχεια , χρησιμοποιείστε όλο τον χρόνο που μπορείτε! Δουλεύει πάντα υπέρ σας.

· Ας περάσουμε τώρα σε διάφορες τεχνικές που θα την τρελάνουν! Κατ αρχήν δείξετε της ότι απολαμβάνετε αυτό που σας κάνει (δεν είναι ανάγκη να της περιγράφετε την κάθε λεπτομέρεια) με διάφορους τρόπους (με την αναπνοή , την φωνή και τις εκφράσεις του προσώπου σας) . Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να την κάνετε να έχει οργάσμό.Οχι απαραίτητα κολπικό που είναι και πιο δύσκολος.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι…..Χρησιμοποιείστε οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει την ευχαρίστηση σας στα ύψη. Ένας καθρέφτης , ένα άλλο μέρος εκτός των συνηθισμένων είναι αρκετά για να κάνουν την διαφορά!

Ποτέ μην ξεχνάτε , να την πάρετε μια μεγάλη αγκαλιά μετά…και προς Θεού μην πέφτετε ξεροί για ύπνο. Ι γυναίκες εν τω εκτιμούν καθόλου αυτό. Τους δίνετε την αίσθηση ότι δεν τις υπολογίζετε. Μπορείτε να συζητήσετε για λίγο το τι προηγήθηκε τονίζοντας τα σημεία που σας άρεσαν πιο πολύ. Ξαναφιλήστε την…και κοιμηθείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!« επιστροφή στη κατηγορία Σχέσεις Γνωριμίες Φλέτ Χωρισμός
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη