Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Ενδιαφέρον Kινέζων για την ελληνική αγορά ακινήτων          
18/11/08

 
Yψηλόβαθμη αποστολή από το Beijing Housing Fund Management Centre υποδέχεται στα γραφεία του (Αμερικής 10, Αθήνα) το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο

 

 

 

Ο Οργανισμός Beijing Housing Fund Management Centre υπάγεται στον Δήμο του Πεκίνου και είναι υπεύθυνος φορέας για το Real Estate. Εξετάζει και εγκρίνει τις νομοθετικές ρυθμίσεις στον τομέα αυτό στη Λ.Δ. της Κίνας και καταγράφει την κατάσταση στην εγχώρια κινεζική και παγκόσμια κτηματομεσιτική αγορά.

 

 

 

Κύριος σκοπός των εκπροσώπων του Beijing Housing Fund Management Centre είναι η ανταλλαγή απόψεων με κτηματομεσίτες από την Ελλάδα, η συζήτηση της εμπειρίας τους στον τομέα της αγοράς ακινήτων καθώς και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου στον κτηματομεσιτικό κλάδο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα αναπτυχθούν και από τις δύο πλευρές ζητήματα που αφορούν την κρίση της αγοράς στον τομέα του Real Estate και θα διερευνηθούν τρόποι αντιμετώπισής της καθώς η ραγδαία εξέλιξη στην οικοδόμηση των αστικών κέντρων, ειδικότερα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει επιφέρει κάθετη πτώση των πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κίνα. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική συνάντηση μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο (τηλ.: 210-3629445, φαξ: 210-3629052, e mail: info@chinese-chamber.gr).

 
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις - μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.


« επιστροφή στη κατηγορία REAL ESTATE νέα
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη