Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Sex: 10 κακοτοπιές και πώς να τις αποφύγεις


Μήπως ο πρώην σου φρόντισε να κοσμήσει το διαδίκτυο με τις γυμνές φωτογραφίες σου εν δράσει; Μήπως κατέληξες -μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα- με το πέος του κολλημένο στο λαιμό σου; Τσέκαρε τις δέκα καταστάσεις-παγίδα του σεξ και γλίτωσε από την μετέπειτα... ντροπή.

1. Ο μαγικός αριθμός

Αχ γιατί δεν μου ανοίγει την πόρτα;
Αχ γιατί δεν μου ανοίγει την πόρτα;

Η κακοτοπιά: εκείνος σου κάνει αμέριμνα την απλή ερώτηση, δηλαδή, με πόσους άντρες έχεις πάει; Κι εσύ ακόμα πιο αμέριμνα απαντάς ειλικρινά, με διψήφιους ή τριψήφιους αριθμούς.

μην αποκαλύψεις ποτέ τον πραγματικό αριθμό των ερωτικών συντρόφων σου. Δεν έχει καμία σημασία πόσο αγαπάς τον καλό σου, ούτε πόσα χρόνια είστε μαζί. Μερικοί άντρες νομίζουν ότι ο μαγικός αριθμός θα τους βοηθήσει να εκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας σου και τις πιθανότητες να τους απατήσεις. Αν ο καλός σου ακούσει ένα νούμερο που ούτε περιμένει, ούτε φαντάζεται, θα μπλεχτείς χωρίς λόγο σε καταστάσεις ζήλιας, κριτικής, υποψιών. Άλλωστε τι τα θες; Περασμένα, ξεχασμένα!

2. Το σεξ με τον πρώην

Η κακοτοπιά: είτε λόγω μοναξιάς, είτε επειδή πονάει το δοντάκι σου για εκείνον τον -όχι και τόσο- ξεχασμένο πρώην, βρίσκεσαι ξανά και ξανά στο κρεβάτι μαζί του.

Πώς θα την αποφύγεις: άσε τα πισωγυρίσματα στις παλιές αγάπες. Η ερωτική επαφή με τον πρώην είναι παιχνίδι με τη φωτιά σε πολλά επίπεδα. Θυμήσου πως αυτό το άτομο έγινε ´´πρώην´´ εξαιτίας κάποιων συγκεκριμένων λόγων. Η σωματική επαφή θα ξυπνήσει ένα σωρό κρυμμένα συναισθήματα που θα σε μπερδέψουν, ωθώντας σε να πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις αργότερα.

3. Καυτά βιντεάκια και γυμνές φωτογραφίες

Η κακοτοπιά: εκείνος σε πείθει και εσύ γίνεσαι η επόμενη μούσα του σε σπιτικά βιντεάκια γυμνού περιεχομένου.

Πώς θα την αποφύγεις: μην τον αφήσεις να κρατήσει άσεμνο υλικό με εσένα πρωταγωνίστρια. Στο συγκεκριμένο κανόνα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Θυμήσου πόσες φορές είδες την Πάρις ή την Μρίτνεϊ γυμνή σε βιντεάκια που τράβηξε κάποιος πρώην τους. Ακόμη κι αν σε συνεπάρει η στιγμή και δεχτείς να σε φωτογραφήσει ή βιντεοσκοπήσει ακριβώς όπως σε γέννησε η μαμά σου, φρόντισε να εξαφανίσεις το υλικό αυτό το ταχύτερο δυνατόν. Σε περίπτωση που του ραγίσεις την καρδιά, κινδυνεύεις να βρεθείς γυμνή πρωταγωνίστρια στις σχετικές σελίδες του διαδικτύου. Άσε που εκείνος θα φροντίσει να σε διαφημίσει σε φίλους, συναδέλφους ακόμα και συγγενείς κι άντε μετά να κυκλοφορήσεις στο δρόμο με το κεφάλι ψηλά.

4. Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου

Η κακοτοπιά: μετά από μια ξέφρενη βραδιά και αφού κατανάλωσες πολλές μαργαρίτες, βρίσκεσαι στην εξώπορτα να του χτυπάς τα κουδούνια, ικετεύοντας τον να σου ανοίξει.

Πώς θα την αποφύγεις: ξανασκέψου τις γκεστ σταρ εμφανίσεις στο κατώφλι του. Μπορεί τη στιγμή που το κάνεις να αισθάνεσαι δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όμως, το αγόρι που θα επισκεφτείς (είτε πρόκειται για νυν, είτε πρώην) θα εκπλαγεί από αυτή την άγνωστη πλευρά σου. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, αν ο στόχος σου ήταν να προκαλέσεις μια βραδιά που να θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις μια βραδιά που θα θέλεις να ξεχάσεις για πάντα.

5. Αγάπη μου μπήκες ή όχι ακόμα;

Η κακοτοπιά: εσύ και ο νέος σου εραστής αγκαλιά στο κρεβάτι. Το ερωτικό παιχνίδι έχει ξεκινήσει, κι ενώ εκείνος επιδίδεται με ζήλο στις γνωστές ρυθμικές κινήσεις, εσύ αναρωτιέσαι φωναχτά αν το πέος του βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Πώς θα την αποφύγεις: δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος για να ενημερωθεί για το μικρό του πέος. Κανένας άντρας δεν έχει πλήρη επίγνωση του πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το πέος του πραγματικά. Υπάρχουν άντρες με μέγεθος-φασολάκι, που αποκαλούν το μόριο Κινγκ Κονγκ. Αλλά, ακόμα κι αν έχει μόριο αποδεκτού μεγέθους και απλώς έχει χάσει το δρόμο, θα αισθανθεί πολύ άχρηστος αν του το υποδείξεις μ´ αυτόν τον τρόπο. Άσε τον να ξετυλίξει απερίσπαστος τα ταλέντα του κι αν τελικά δεν σε ικανοποιήσει, μπορείς να τον αφήσεις μετά την επαφή. Γιατί υπάρχει κι η περίπτωση να χειρίζεται επιδέξια άλλα σημεία του σώματος του (βλέπε γλώσσα). Δώσε του μια ευκαιρία να σε κάνει να κελαηδήσεις διαφορετικά.

6. Εσύ κι ο δονητής σου

Η κακοτοπιά: γεμάτη υπερηφάνεια του ανακοινώνεις πόσο γρήγορα σε κάνει να τελειώσεις ο δονητής σου.

Πώς θα την αποφύγεις: ποτέ μην αποκαλύπτεις σε έναν άντρα πόσο στενά συνδεδεμένη είσαι με τον δονητή σου. Η παραδοχή του συγκεκριμένου γεγονότος, θα δημιουργήσει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό. Εκείνος θα αισθανθεί υποβιβασμένος και πιθανότατα θα αρχίσει να αμφιβάλει για την δική του σεξουαλική ικανότητα. Φυσικά, ένα αντικείμενο που λειτουργεί με μπαταρίες, τυλιγμένο με πλαστικό, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη σχέση αγάπης και αφοσίωσης που έχεις με τον καλό σου. Φρόντισε να μοιράζεσαι αυτές τις λεπτομέρειες, μόνο με κολλητές σου, που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσένα και θα δείξουν κατανόηση.

7. Μην ανησυχείς, θα τραβηχτώ έγκαιρα

Η κακοτοπιά: πάνω στην έξαρση της στιγμής και αφού έχει προηγηθεί το λάθος της ελεύθερης ερωτικής συνεύρεσης, εκείνος σε διαβεβαιώνει πως θα προλάβει να τραβηχτεί λίγο πριν ολοκληρώσει.

Πώς θα την αποφύγεις: ποτέ μην εμπιστεύεσαι τα λόγια ενός άντρα (και ειδικά λίγο πριν τον οργασμό). Πόσες γυναίκες άκουσαν την παραπάνω φράση από τον μελλοντικό πατέρα του παιδιού τους; Η διακεκομμένη συνουσία ούτε ήταν, ούτε θα γίνει ποτέ ασφαλής μέθοδος αντισύλληψης. Όσο κι αν έχει προπονηθεί στην συγκεκριμένη τακτική, κανένα αρσενικό δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα τραβηχτεί έγκαιρα, ειδικά όταν έχει καταναλώσει αλκοόλ και δεν διακρίνεται για τις πλούσιες σεξουαλικές του εμπειρίες. Τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν διαρκώς και η εγκυμοσύνη είναι το λιγότερο. Πες ναι στην επαφή με προφυλακτικό και μόνον, και σώσε τον εαυτό σου από όλα τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (Σ.Μ.Ν).

8. Φαντασία μου πλανεύτρα

Η κακοτοπιά: το προηγούμενο βράδυ είδες ένα πολύ ωραίο όνειρο, στη διάρκεια του οποίου ήρθες σε επαφή με τον καλό σου και τον κολλητό του, και το επόμενο πρωινό έσπευσες να τον ενημερώσεις για τη φαντασίωση σου.

Πώς θα την αποφύγεις: κράτα κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Αν και η πραγματοποίηση ορισμένων φαντασιώσεων (δικών σου ή εκείνου) είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικές για τη σχέση, θα πρέπει να κρατάς και κάποιες λεπτομέρειες μόνο για εσένα. Τέτοιες αποκαλύψεις έχουν δύο αποτελέσματα: στην πρώτη περίπτωση, εκείνος σοκάρεται από το εύρος των φαντασιώσεων σου και αισθάνεται πως δεν σε ικανοποιεί. Στην δεύτερη περίπτωση, οι αποκαλύψεις σου εξάρουν τη φαντασία  του, ανοίγουν την όρεξή του και μαζί τον ασκό του Αιόλου. Σύντομα μάλιστα θα σε φέρουν στην πολύ δύσκολη θέση, να πρέπει να του θέσεις όρια σε επιθυμίες που εσύ προκάλεσες. Ενώ εκείνος θα έχει το πλεονέκτημα να σου χτυπάει ανά πάσα στιγμή, πως το μόνο που ήθελε είναι να σε ικανοποιήσει. Και άντε να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα και να κάνεις αναστροφή στον δρόμο που άνοιξες μόνη σου.

 

Η κακοτοπιά: ενώ θυμάσαι φωναχτά το κολπάκι που σου έκανε ο πρώην στο στοματικό, διαπιστώνεις ότι η στύση του νυν αγαπημένου σου έχει πάρει τον... κατήφορο, κυριολεκτικά.

Πώς θα την αποφύγεις: δεν χρειάζεται να του αποκαλύψεις τα κόλπα που έκαναν οι πρώην στο κρεβάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν ούτε να ακούνε για πρώην. Πόσο μάλλον όταν πρέπει να ενημερώνονται για τις ολυμπιακές επιδόσεις τους επί του ερωτικού εδάφους. Ακόμα και αν ο πρώην σου άξιζε χρυσό στο στοματικό, στην ποιότητα στύσης και στην ικανοποίηση σου, τέτοια νέα θα αποτελείωναν την ψυχολογία του νυν. Και ξέρεις καλά τι αποτελέσματα έχει η ριγμένη ψυχολογία στην στύση του! Μάλλον δεν σε συμφέρει...

10. Χείλη που φυλακίζουν εν κινήσει

Η κακοτοπιά: στο δρόμο για το σπίτι και ενώ εκείνος οδηγεί, έχεις τη φαεινή ιδέα να φροντίσεις με χάδια και φιλιά το κάτω κεφάλι του.

Πώς θα την αποφύγεις: προτίμησε τις "κατ´ οίκον" περιποιπήσεις. Το στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια της οδήγησης, είναι σίγουρα η πιο επικίνδυνη σεξουαλική διασκέδαση. Σκέψου μόνο πώς θα εξηγήσεις στην αστυνομία ή στους γονείς σου, το πώς μπλέξατε (εσύ και ο αγαπημένος σου) σε εκείνο το αυτοκινητιστικό ατύχημα. Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να επέλθει σοβαρός τραυματισμός, θάνατος ή ακρωτηριασμός κάποιου μέλους. Αν έχετε όρεξη για παιχνίδια, παρκάρετε πρώτα στην άκρη του δρόμου και μετά παίξτε ό,τι θέλετε.

WOMENONLY



« επιστροφή στη κατηγορία Σχέσεις Γνωριμίες Φλέτ Χωρισμός
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη