Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Ο γάμος μπορεί να περιμένειΑπό τον ΜΑΝΟ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ

Πρόβα νυφικού για την αγαπημένη τραγουδίστρια σε λίγο καιρό. Όχι, η πανέμορφη Έλενα δεν παντρεύεται ακόμη τον Τόνι της, αλλά θα γίνει κουμπάρα στο γάμο του αδερφού της Κωνσταντίνου.

Ηαλήθεια είναι ότι όλοι οι θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου περιμένουν πώς και πώς να τη δουν ντυμένη νυφούλα

Ο γάμος μπορεί να περιμένει
 

να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Τόνι. Είναι άλλωστε ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, και δεν το κρύβουν. Ο γάμος ωστόσο μπορεί να περιμένει, αφού και οι δύο αυτή τη στιγμή δίνουν προτεραιότητα στα επαγγελματικά τους. Για την ώρα, πάντως, η τραγουδίστρια αρκείται

σε μια πρόβα γάμου, όπως δηλώνει η ίδια στο ΛΟΙΠΟΝ, και συγκεκριμένα θα είναι κουμπάρα στο γάμο του αδερφού της Κωνσταντίνου.

Ακούς συχνά την ερώτηση «Πότε θα παντρευτείς;». Σου την κάνω κι εγώ άλλη μια φορά!

«Ο γάμος είναι από τα γεγονότα που είναι ευχάριστα στη ζωή ενός ανθρώπου. Προς το παρόν παντρεύεται ο αδερφός μου ο Κωνσταντίνος και περιμένει και δίδυμα! Να σου πω όμως ότι εγώ θα είμαι η κουμπάρα».

Δηλαδή, συνεχώς με πιο ενεργό ρόλο στο μυστήριο του γάμου;

«Ακριβώς. (Γέλια.) Κάτι σαν πρόβα!».« επιστροφή στη κατηγορία Γυναίκα. Τα πάντα για το γυναικείο φύλλο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη