Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

Χωρίς αφαλό η πιο σέξι γυναίκα!Χρειάζεται να διαθέτεις πολλά προσόντα για να είσαι σέξι, αλλά σίγουρα ο αφαλός δεν είναι ένα από αυτά! Μάλιστα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι "Ε", το σούπερ-μοντέλο "χωρίς αφαλό" και ταυτόχρονα, ένας από τους αγγέλους τη Victoria´s Secret, Καρολίνα Κούρκοβα αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η συνάδερφος της, Μπαρ Ραφαέλι, στην τρίτη, η δημοφιλής ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, το μοντέλο Ζιζέλ Μπούνχεν και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η δεύτερη πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, Μπαρ Ραφαέλι.
Η δεύτερη πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο,
Μπαρ Ραφαέλι.

Σε μια πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό που έκανε η Κούρκοβα, στο Μαιάμι μαζί με άλλα μοντέλα της "Victoria´s Secret", η απουσία του αφαλού "βγάζει μάτι". Και όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έκαναν το γύρω του κόσμου με την συγκεκριμένη φωτογραφία, ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν πού πήγε ο αφαλός της, που παλαιότερα βρισκόταν στη θέση του!

Η εκπρόσωπος της Κούρκοβα, παραδέχτηκε ότι το 24χρονο μοντέλο από την Τσεχία, δεν έχει αφαλό και ότι προστίθεται ψηφιακά όταν χρειάζεται, στις φωτογραφήσεις με μαγιό και εσώρουχα.

Το ελάττωμα αυτό, δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την καριέρα της, αφού, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Φόρμπς, εκτός από "σέξι" είναι και ένα απο τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, .

Η Αντριάνα Λίμα, κατέκτησε την έκτη θέση των πιο σέξι γυναικών.
Η Αντριάνα Λίμα, κατέκτησε την έκτη
θέση των πιο σέξι γυναικών.

Την λίστα των "10 πιο σέξι γυναικών του κόσμου" συμπληρώνουν οι: Αντριάνα Λίμα, Χάιντι Κλουμ, η Πενέλοπε Κρούζ, η Μανουέλα Αρκούρι και η τραγουδίστρια Σακίρα.« επιστροφή στη κατηγορία Γυναίκα. Τα πάντα για το γυναικείο φύλλο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη