Arkadi Hills Estate


Arkadi Hills Estate
Παραδοσιακές Ενοικιαζόμενες Κατοικίες στο Ρέθυμνο Κρήτης 

Στο κέντρο της Μεσογείου, όπου η Ευρώπη συναντά τη Αφρική και η Αφρική την Ασία , στο κέντρο του νησιού με τις 2000 σπηλιές και τα 57 φαράγγια. Με αμέτρητα βουνά και λόφους, με ποτάμια και λίμνες, ένα μοναδικό οικοσύστημα στην καρδιά των ελαιώνων.

Το Arkadi Hills Estate βρίσκεται 12 χιλιόμετρα μακριά από το Βενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου και 75 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και το αεροδρόμιο των Χανίων και του Ηρακλείου. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις συνδέονται με απευθείας πτήσεις προς τα αεροδρόμια αυτά. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο Arkadi Hills Estate μέσω της Αθήνας, με τους παρακάτω δυνατούς τρόπους:




Με αεροπλάνο, χρησιμοποιώντας το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελ.Βενιζέλος", με πολλαπλές πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Aegean Airlines προς το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων και του Ηρακλείου. Η πτήση διαρκεί 35 λεπτά. Για να φτάσετε στο Arkadi Hills Estate, χρησιμοποιείστε ταξί , τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή νοικιάστε αυτοκίνητο, θα χρειαστείτε περίπου μία ώρα.

Εναλλακτικά, από το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να πάρετε πλοία με προορισμό το Ρέθυμνο, τα Χανιά ή το Ηράκλειο

Τόσο το να φτάσετε στην Κρήτη όσο και να βρείτε το Αrkadi Hills Estate είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν πολλές πινακίδες που θα σας δείξουν τον δρόμο που οδηγεί στον πιο ήσυχο και γαλήνιο προορισμό.

Οι μονάδες του Arkadi Hills Estate περιλαμβάνουν:

          

  - Δύο μπάνια με ντους το καθένα   - Άφθονο ήλιο, υπέροχη θέα και ήσυχο περιβάλλον
  - Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα   - Θέρμανση και κλιματισμό
  - Ειδικός χώρος για δείπνο 6 ατόμων   - Μηχανή καφέ
  - Δυνατότητα διαμονής έως και 6 άτομα   - Στεγνωτήριο μαλλιών
  - Καθιστικό για χαλάρωση   - Παιδικό κρεβάτι
  - Μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα   - Εξοπλισμός για σιδέρωμα ρούχων
  - Τηλεόραση και τηλέφωνο   - Δωρεάν φαγητά για να πάρετε μαζί σας
 

- Κεντρική είσοδο και κήπο για το πρωινό σας


 

Tιμές ανά μονάδα

 
Από 1 Νοεμβρίου εως 31 Μαρτίου Από 1 Απριλίου εώς 15 Ιουνίου Από 15 Ιουνίου εώς 31 Οκτωβρίου
 

Δίκλινο : 99 Ευρώ

  Για κάθε επιπλέον άτομο: 35 Ευρώ
 

Δίκλινο : 119 Ευρώ

  Για κάθε επιπλέον άτομο: 39Ευρώ
 

Δίκλινο : 139 Ευρώ

  Για κάθε επιπλέον άτομο: 45 Ευρώ
 
1. Οι τιμές μεταβάλλονται ανάλογα με την εποχή και τις ειδικές προσφορές.
 
2. Οι τιμές είναι ανά μονάδα και ανά μέρα. Ισχύει ένα 10% επιπλέον για τη μονάδα «Ρέθυμνο» (με τζάκι και περισσότερη ευρυχωρία) .
 
3. Για συνεδριάσεις και σεμινάρια εφαρμόζονται διαφορετικές τιμές.
 
4. Τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail

Επικοινωνήστε μαζί μας














Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη