Οικονομικά νέα

Εκτύπωση

5 μυστικά για να νιώθεις (και να δείχνεις) Θεά!



Είσαι καλεσμένη στο beach πάρτυ που ανοίγει τη θερινή σεζόν της διασκέδασης. Ενώ ξεκινάς να περπατάς ξυπόλυτη στην άμμο, όλα τα βλέμματα καρφώνονται πάνω σου, γιατί όπως πάντα είσαι η Θεά της βραδιάς. Και μετά ξύπνησες! Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, υπάρχουν πέντε τρόποι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα: να δείχνεις και προπαντός να νιώθεις σαν μια επίγεια Θεά!

Καλό πλασάρισμα: πρέπει να έχεις υπόψη σου πως ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου, αυτή η πρώτη άποψη που έχουν οι άλλοι για εσένα είναι το κλειδί για να κατακτήσεις τα πλήθη. Συνήθως, οι άνθρωποι κρατούν πολλά στοιχεία από την πρώτη ματιά επάνω σου και την πρώτη γνώμη που σχηματίζουν για εσένα και δύσκολα αλλάζουν άποψη. Δώσε σημασία στην επικοινωνία, φόρεσε το πιο φωτεινό και σέξυ χαμόγελό σου και δεν θα ξέρεις που να τους βάλεις τόσους θαυμαστές!

Η στάση δίνει πόντους: ο τρόπος που στέκεσαι συνδέεται συνήθως με τα συναισθήματα που νιώθει. Αυτό σημαίνει πως μια κυρτή πλάτη και ένα χαμηλό βλέμμα θα προδώσει την ντροπή που αισθάνεσαι σε ένα δωμάτιο με άγνωστους ανθρώπους. Αντίθετα η ίσια σπονδυλική στήλη και το πρόσωπο που σε κοιτά στα μάτια φανερώνουν μια χαλαρή διάθεση και μια γυναίκα που είναι ανοιχτή στις γνωριμίες. Σήκωσε τους ώμους, περπάτα με νάζι και όλος ο κόσμος είναι δικός σου! Φυσικά δεν μπορείς να ελέγξεις το τι νιώθεις άμεσα. Αλλά με λίγη εξάσκηση στην στάση του σώματος μπροστά στον καθρέφτη καθημερινά, θα βρεις αυτή που θα αναδείξει τα προσόντα σου και παράλληλα θα φτιάξεις το κέφι σου.

Ειλικρίνεια: ακόμα κι αν έχεις τη σωστή στάση, το ωραίο πλασάρισμα, το χαμόγελο και την οπτική επαφή, αν σου λείπει η ειλικρίνεια στην επαφή και την επικοινωνία., αν δεν υπάρχει αλήθεια στα όσα λες, δεν θα ενθουσιάσεις κανένα. Φυσικά, δεν εννοούμε να βγάλεις τα εσώψυχα σου στην πρώτη γνωριμία (φιλική ή ερωτική ) με κάποιον, ούτε βέβαια να διατηρήσεις ένα μαύρο μυστήριο γύρω από το πρόσωπό σου. Μπορείς να είσαι αρκετά φιλική και σέξυ διατηρώντας και ένα υφέρπον μυστήριο γύρω από εσένα.

Η πρόθεση που έχεις σε κάνει να ξεχωρίζεις: από τη στιγμή που ξέρεις πως έχεις τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να ξεχωρίσεις με την σωστή στάση του σώματος και την ειλικρινή διάθεση, το μόνο που μένει είναι να κάνεις γνωστές τις προθέσεις που έχεις στους γύρω. Αυτό σημαίνει πως πρέπει εξαρχής να κάνεις μια επιλογή στο πια πρόθεση και εντύπωση θέλεις να έχουν οι άλλοι για εσένα. Για παράδειγμα, μερικές γυναίκες κάνουν το λάθος και γίνονται περισσότερο επικοινωνιακές και φιλικές απ? όσο πρέπει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι (άντρες και γυναίκες) να τις αντιμετωπίζουν ως κολλητή και έτσι είτε δεν βρίσκουν σύντροφο, είτε καταλήγουν να είναι το θύμα στις φιλίες τους. Φρόντισε λοιπόν να είσαι τόσο φιλική όσο χρειάζεται για να διατηρείς τη σεξουαλικότητά σου και να κερδίζεις το σεβασμό των γύρω σου.

Λεπτότητα και θετικό πνεύμα: η σημερινή ζωή με το άγχος και τον ανταγωνισμό που επικρατεί, συχνά μας κάνει κυνικούς και χοντροκομμένους. Το μυστικό για να ξεχωρίσει μια γυναίκα Θεά, είναι το θετικό βλέμμα μέσα από το οποίο πρέπει να αναλύει τις καταστάσεις. Συχνά ρωτάμε κάποιον: ??τι κάνεις;?? αλλά πόσες φορές ακούμε πραγματικά την απάντηση που μας δίνει; Χρειάζεται λεπτότητα και σημασία στη λεπτομέρεια. Προσπάθησε να αναπτύξεις μια θετική αντίληψη για τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να φοράς ροζ γυαλιά πρωί βράδυ για βλέπεις τα θετικά της ζωής. Σκέψου θετικά και σίγουρα το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να φέρει αυτό το θετικό που ζητάς διακαώς.

ΠΗΓΗ womenonly



« επιστροφή στη κατηγορία Γυναίκα. Τα πάντα για το γυναικείο φύλλο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη