Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
Έβαλαν κατσίκα στη φυλακή!        
 
 Της φυλακής τα σίδερα είναι για τις ...κατσίκες! Η αστυνομία της Γερμανίας συνέλαβε μια κατσίκα, τον Billy, η οποία και βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στη Βρέμη.

Ο Billy είχε κάτσει μέσα στη μέση του δρόμου και εμπόδιζε την κίνηση. Οι οδηγοί τηλεφώνησαν την αστυνομία η οποία μετά από ένα κυνηγητό στους δρόμους της πόλης κατάφεραν να πιάσουν την κατσίκα.

Δεν μπόρεσαν όμως να βρουν τον ιδιοκτήτη της για αυτό και την έχουν σε ένα κελί.

Τα μόνα εγγεγραμμένα σχόλια κατά τη "σύλληψη" της κατσίκας είανι ότι μυρίζει πολύ άσχημα.
Πηγή: Express.gr 



« επιστροφή στη κατηγορία Τα ψαγμένα του διαδυκτίου.Ολα τα καυτά,τα πικάντικα και τα χαζά...
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη