Οικονομικά νέα

Εκτύπωση
 Ανακοίνωση της υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό «Αλλαγή » του Νίκου Νίνου.


Του Γιώργου Κατικά
Δημοτικού Σύμβουλου
Δήμου Ρεθύμνης

 
Ανακοινώνοντας την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Νίνου αισθάνομαι την ανάγκη να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους πήρα αυτή την απόφαση.
  Ανέκαθεν πίστευα πως η ενεργή συμμετοχή του πολίτη στα κοινά  είναι καθήκον. Η ανάπτυξη και η πρόοδος μιας κοινωνίας δεν πρέπει και δεν μπορεί να αφήνετε στην τύχη και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να περιμένει από τη φύση να μεριμνήσει και για αυτό.
 
Ιδιαίτερα σήμερα στη δύσκολη αυτή οικονομική αλλά και κοινωνική συγκυρία η πορεία που θα χαράξουμε και οι αποφάσεις που θα λάβουμε σήμερα θα καθορίσουν εν πολλοίς τη ζωή μας αύριο. Αυτός ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και το γνωρίζουμε αλλά θα είναι για όλους. Κανένας δεν θα κάνει περίπατο.
 Δηλώνω από την αρχή της πορείας μου ότι θα είμαι πάντα δίπλα στον πολίτη που έχει ανάγκη. Αυτό θα κάνω και τώρα. Δεν έλειψα ποτέ από μια δύσκολη μάχη επειδή δεν φοβήθηκα ποτέ το βάρος της ευθύνης. Αυτό ήταν που ήθελα πάντα να με διακρίνει. Αυτό θα κάνω και τώρα..»
 
 
 


« επιστροφή στη κατηγορία Θέσεις και απόψεις για το Ρέθυμνο
Rnews.gr Πηγή ενημέρωσης για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.Ενημερωμένο με τα ποιο αξιόλογα νέα της επικαιρότητας που αφορούν την οικονομία,την Ελλάδα,την Κρήτη και το Ρέθυμνο.
Στο Rnews.gr μπορείται να βρείτε άρθρα που αφορούν ,
το Χρηματιστήριο Χρηματιστηριακά -επενδυτικά νέα,Ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά θέματα,νομικά, Λογιστικά-Φοροτεχνικά-νομοθεσίεςόλα τα νέα για τις τράπεζες και τα δάνεια (στεγαστικό δάνειο-επαγγελματικό-καταναλωτικό), οικοδομοτεχνικά,Αναπτυξιακά προγράμματατουρισμός ,τοπία ,Κρήτη , Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι, Ηθη και έθιμα της Κρήτης,Προκηρύξεις θέσεων, οδηγός αγοράς Ρέθυμνο Κρήτη δωρεάν, real estate στο Ρέθυμνο Κρήτη(αγοροπωλησίες)υγιεία ομορφιά, ομοιπαθητική, γυναίκα,μόδα, Προσφορές ασφάλειών αυτοκινήτωνλογιστής Ρέθυμνο , λογιστικό Γραφείο του Γιώργου Κατικά λογιστής, νέα από Ρέθυμνο και πολιτική, ανέκδοτα, όλα τα Καυτά τα πικάντικα τα χαζά και τα αληθινά του Rnews.gr,Παραδοσιακό Ξενοδοχείο,γνωριμίες σχέχεις φλερτ χωρισμός,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων,Πρακτορείο Ασφαλειών Ρέθυμνο κρήτη